vzduchový filtr - jak často ho měníte?
vzduchový filtr - jak často ho měníte?
nebo ho jen "vyčistíte"?
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to Martin Belik: zapomel jsi ale dodat ze mas nejake KN apod...
ja se k filtru chovam temer dle manualu, zkouknu, pripadne vymetu (nikdy nebylo co) a kdyz se ma vymenit tak vymenim (kazdych 12tis.) ...
JO ZRX ma molitan, tak vyprat a napustit olejem (pokud neni jinak poskozeny - nemenit) ... delal jsem nedavno GSko a tam je papir, nejak mi to nedoslo
ja se k filtru chovam temer dle manualu, zkouknu, pripadne vymetu (nikdy nebylo co) a kdyz se ma vymenit tak vymenim (kazdych 12tis.) ...
JO ZRX ma molitan, tak vyprat a napustit olejem (pokud neni jinak poskozeny - nemenit) ... delal jsem nedavno GSko a tam je papir, nejak mi to nedoslo

Naposledy upravil(a) KankX dne pát črc 20, 2007 09:34:41, celkem upraveno 1 x.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
-
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsi me dostal... koukam ze mam v tech motorkach trochu chaoz, uz se mi to plete, nastval jsi merudormi píše:zrx má origo papírový vzduchový filtrKankX píše:JO ZRX ma molitan, tak vyprat a napustit olejem (pokud neni jinak poskozeny - nemenit) ... delal jsem nedavno GSko a tam je papir, nejak mi to nedoslo![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se mrknula a vidim krasny papiracek. Takze original tam je papirovy, ja ho menil ve 12tis. ted mam najeto 19,5tis a vypada stale jako novy. Kouknul jsem i do servisniho manualu a je tam kazdych 6tis. zkontrolovat pripadne vycistit a pri 12tis vymenit. Mam pocit ze me ani nestal nejaky velky batoh myslim cca250,- a tak proc ho radsi pravidelne nevymenit, ze ? Obcas tady delam nejakou udrzbu i kamaradum apod. a tak jsem se nechal zmast temi ostatnimi odpovedmi vyse ze tam maji molitanovej nebo jinej praci origo... Ted si tak vybavuju, ze molitanovej byl na moji Benelli a mam pocit ze i v ZR7 byl molitanovej, ale cim jsem starsi tim si vetsic prd pamatuju 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer