Svařování plastů na počkání ;c)
Svařování plastů na počkání ;c)
Vážení, jenom pro informaci: MOTOCENTRUM Studený Petr, PELHŘIMOV (motoshop v Olešné) mají v inzerátech svařování plastů na počkání. Nevěřte jim, mám s nima blbou zkušenost . Daljsem jim plasty na svaření, doba vyřízení prý týden až 14 dní. Po čtrnácti dnech, jsem volal. Prej nemaji. ;c) čekal jsem ještě další dva týdny a potom jsem si pro plasty dojel, protože za 4 týdny na to ani nehrábli !! , nemluvě o ceně ;c) nakonec jsem pořídil jinde za jednu šestinu ceny! tak u nich neztrácejte čas a mějte se pěkně !!! ať to frčí 

- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
mám nápad

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Aha,tak to si ani nevzpomínám.Chtělo by to udělat tak aby nezapadlo mezi ostatní témata když se tam nebude často přispívat.čoud píše:Takove tema tady bylo prvnich pul roku existence fora, ale moc se nevyuzivalo ... Ale proc ne, muzeme ho zalozit znovu ...
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Jj, jak řečeno, nasral mě 2x a zž tam nejdu ani pro šroubekčoud píše:Jen doufam, ze se jedna o podobnou firmu, kdyz je to v tomto tematu ...misak39 píše:Přispívám: Perti, Petráček Ústí nad Orlicí - naprostá neschopnost, slibotechna.
Ale jak říkám-smajzni osotatní vč meho, at je to přehlednější.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Komár Hustopeče u Brna
pochvaluju! dobrý servis, jezdím k němu,kámoš taky a bez problémů, sežene dost věcí
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
kamosovi sem serizoval masu, teda suzu-MOTOCENTRUM STUDENY PELHRIMOV (neni v Pelhrimove ale v Olesny), je autorizovanej servis a dealer suzuki a volal sem tam kvuli gumovymu tesneni pod viko a ze bez zalohy mi ho neobjedna, ze se mu takovejch tesneni co si lidi nevyzvedli vali za dva miliony (curak), tak sem musel poslat penizky na ucet a pak si pro to prijet za tejden, tesneni se po naky dobe porouchalo (moji chybou pri nandavani) a shaneli sme ho znovu v pardubicich, kde ho meli o temer dve stovky levnejsi a to maj mit vsichni dealeri jedne znacky ceny stejny, a vubec sem z pejru, mam to tam kousek znam to tam uz deset let, je to zlodej
Re: Svařování plastů na počkání ;c)
S motoshopem v Olešné mám taky velmi špatnou zkušenost.Dal jsm si tam svařit plasty.Hotový to sice bylo v termínu ale jen část.Jim vůbec nejde o spokojenost zákazníka,ale aby z nej vytáhly prachy bez ohledu na odvedenou práci.Jeden díl jsem musel vyhodit,protože byl pokřivenej svařováním tak že s tím nešlo nic dělat.Další díl jsem musel dát dovařit jinam,aby byl opraven tak jak má bejt.Oni svaří jen část a na zbytek se vykašlou.Co s tím má ten zákazník dělat,když to není hotový ? Chápu že često jsou ty opravy problematický ,ale ten přístup z jejich strany je fakt hroznej.A cena ? To sem radeji psát nebudu,ale byla hodně vysoká.hirsche píše: Vážení, jenom pro informaci: MOTOCENTRUM Studený Petr, PELHŘIMOV (motoshop v Olešné) mají v inzerátech svařování plastů na počkání. Nevěřte jim, mám s nima blbou zkušenost . Daljsem jim plasty na svaření, doba vyřízení prý týden až 14 dní. Po čtrnácti dnech, jsem volal. Prej nemaji. ;c) čekal jsem ještě další dva týdny a potom jsem si pro plasty dojel, protože za 4 týdny na to ani nehrábli !! , nemluvě o ceně ;c) nakonec jsem pořídil jinde za jednu šestinu ceny! tak u nich neztrácejte čas a mějte se pěkně !!! ať to frčí
Do motoshopu v Olešné mě nikdo nedostane ani omylem!
ZX9R
1. na svařování plastů a chladičů doporučuju Jabora plast Břeclav. Dvakrát jsme u nic nechával svařovat chladič, cena do 200 Kč a druhý dne to bylo. Kamoš tam nechal svařovat plasty na světlometech a maník mu tam pro sychr přivařil ještě packy na šrouby, které byly urvané a o kterých kamoš nevěděl.
I kdy žmají plný dvůr, zakázka ještě nikdy netrvala dýl než týden (spíš byla vyřízena v tom týdnu). Chlap předemnou tam nechával svařovat boční plasty na K7 ze třech různých různě popraskaných plastů.
2. Sekci bych nerozděloval, protože někdo může mít zkušenost dobrou a jiný naopak a kam to pak házet.
I kdy žmají plný dvůr, zakázka ještě nikdy netrvala dýl než týden (spíš byla vyřízena v tom týdnu). Chlap předemnou tam nechával svařovat boční plasty na K7 ze třech různých různě popraskaných plastů.
2. Sekci bych nerozděloval, protože někdo může mít zkušenost dobrou a jiný naopak a kam to pak házet.
ZX-12R naked