Pavel ZX6R 01
no s tima kapotama to nevim, ale obnasi to sundani nadrze(popr tech postranich kapot)sundani vent vika, sundani jednoho vicka na motoru(aby otacets motorem)a pak mereni vuli ventilu,popr jejich serizeni(dohromady max cca 5h)Pavel Kočický píše:Tak kdo mi poví,kolik stojí a co obnáší kontrola,popř. seřízení ventilové vůle na mém žluťáskovi?Blížím se k magické hranici 24000km,tak abych si připravil euraBudou mi sundavat kapoty,nebo jim stačí jen nádrž?P.S.:psal jsem už dva mailíky do kawasaki Motoplus Kladno a žádná odpověd-serou na mě jak na placatej kámen(nebo nepotřebujou penízky),asi si udělám výlet k panu Havrdovi (na vystavě moc příjemnej chlapík
).Díky za rady.
Pavel ZX6R 01
nikdy sem neslyšel že by se ty podložky brousily vždycky se objednávaj přesny velikosti a jedna cca 250kč nebo výmenouJindra píše:Na zx9 nemusíš sundávat kapoty. jen nádrž a to pod ní. a pokud jsi troch zručný máš nějaké nářadí tak to musíš zvládnout sám. tak 1,5-2 hod a máš to přeměřené. Horší jak budeš muset nějakou podložku brousit, nebo dávat novou. to máš vačky, rozvody ,boky kapot dolů.![]()
já jsem měl štěstí. jen sem to přeměřil a vše bylo v toleranci.