Praktické zkušenosti -cestování-oblečení
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Praktické zkušenosti -cestování-oblečení
Zajímaly by mě praktické zkušenosti,když jedete na moto na nějakej delší výlet,tak je to samozřejmě v textilu,v kterým nebudete běhat po hradech,zámcích,restauracích,lesích při hledání hud,atd... a v kůži to samozřejmě bude ještě horší.
Obojí to není moc skladný,takže dvě soupravičky se rozhodně nevejdou do zadního kufru.Myslím jako se převlíct a nechat to na moto.
Jak to v praxi provozujete??Aby jste měli nějaký to pohodlíčko a nikdo Vám to nečornul?
Obojí to není moc skladný,takže dvě soupravičky se rozhodně nevejdou do zadního kufru.Myslím jako se převlíct a nechat to na moto.
Jak to v praxi provozujete??Aby jste měli nějaký to pohodlíčko a nikdo Vám to nečornul?
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To v čem jezdit je celkem jasný...ale zajímaly by mě nějaký praktický vychytávky...
Když se dva vysvlečou z kůže do kraťasů a trička ,tak je to v poho,kromě toho,kam ty kila kůže odložit-uschovat....
To je asi tak mít boční kufry...
I když česká hlavička možná něco vymyslí....
Když se dva vysvlečou z kůže do kraťasů a trička ,tak je to v poho,kromě toho,kam ty kila kůže odložit-uschovat....
To je asi tak mít boční kufry...
I když česká hlavička možná něco vymyslí....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
No my v té kůži zůstáváme
k vodě jedeme na kolech, nebo autem a když jedeme na výlet, tak ho dáme celý v kombi. Ani kombi, ani helmu bych nikde nenechal - důvody jsou prosté . kombi zabere hodně místa a do kufru by se nejspíš ani nevešla, navíc boty na mašinu a kraťasy hehe to by bylo
- na superbiku kufr nemám a poslední bod, nejsem tak bohatý, abych si to nechal ukrást.. Už dost na tom že se pokaždé bojím o motku.
tolik vyčerpávající vyjádření 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Jsem si jednou na koncertu nechal bundu s helmou u dědka v autě, byl moc ochotnej...pak se ale upravil, takže místo odjezdu dom jsme nejdřív hledali, pak budili dědka, a nakonec hledali klíčky od pekáče... Od tý doby všechno s sebou, a plánovat akce tak, aby mi to nevadilo...DoktorZRX píše:Je to jak píše Zdrahy, to prostě k výletu na motorce patří. A já to řeším tak, že si to třeba u někoho nechám, třeba u hlídače parkoviště, v restauraci a tak
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
v kombošce ve vlastní šťávě:
a pak se dá v pařáku použít glosa: "smrdím jak cikádský hračky"!!! nemá to vůůůůbec podtext hanlivosti 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pánové,moc díky za Vaše odpovědi!!!
Je to jasný jako Vojtěch Jasný!!
Jen jsem doufal,že někdo,buď inteligentnější než já ,nebo zkušenější než já ,mě tu sdělí takové životní motorkářské moudro,že mě poklesne čelist a hlavou proběhne - jak to,že mě taky takhle jednoduché a efektní(nebo efektivní?)řešení nenapadlo taky??
Na druhou stranu-proč si neužít drobet sauny a nevypotit těch "pár gramů" tuku ,co máme na sobě??

Je to jasný jako Vojtěch Jasný!!

Jen jsem doufal,že někdo,buď inteligentnější než já ,nebo zkušenější než já ,mě tu sdělí takové životní motorkářské moudro,že mě poklesne čelist a hlavou proběhne - jak to,že mě taky takhle jednoduché a efektní(nebo efektivní?)řešení nenapadlo taky??

Na druhou stranu-proč si neužít drobet sauny a nevypotit těch "pár gramů" tuku ,co máme na sobě??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
No, jedna rada existuje...jezdil jsem 6 let se sajdkou, a tam bezpečně zamkneš jak dvě helmy, tak pytel oblečení...milda píše:Pánové,moc díky za Vaše odpovědi!!!![]()
Je to jasný jako Vojtěch Jasný!!![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
no jeste jsem nekde videl takovou "sitovku"- je to z ocelovyho lanka, puvodni ucel byl na batohy. je to jako sitovanej pytel kam das veci a pak se to stahne a ma to jeste ocko na prichyceni. ale uprimne- obleceni za nekolik tisic bych do toho nedal, na to by stacily obycejny kleste. to uz lepsi sehnat nejakej retez nebo dlouhej valeckovej motozamek, protahnout to rukavama, nohavici, helmou a zamknout k masine. do kufru bych to taky nedal, porad je to jenom plast 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#