Reklamace přilby... zkušenosti?

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Reklamace přilby... zkušenosti?

Příspěvek od MiMoZa » stř dub 25, 2007 21:32:04

Hoja kamarádi... mám trochu větší problém s mojí helmou a chystám se ji jet zítra zkusit reklamovat,ale nevím jestli to má vůbec cenu... Asi před měsícem a půl jsem si pořídil helmu Shark-Saga RSF2i a musím říct že je to helma na 2 možná tři sprostý věci... hrozně do ní táhne a vůbec nedoléhá sklo at to zkouším nastavit tak nebo onak a o hlučnosti už vubec nemluvím... Zatím to odnáším "pouze" permanentním ctrnáctidením zalehnutím levého ucha,ale už mě to prostě nebaví... helma za 7,5 tisíce a je nepoužitelná...
Proto se vás chci zeptat,jestli nemáte někdo zkušenost s reklamací v takovém případě,nebo alespon hodně podobném...? Má cenu to tam vůbec vozit,nebo mě s tím pošlou do háje a já se budu muset smířit s tím že jsem přišel o 7,5 tisíce? Přilba byla kupovaná v Nokamoto v Praze.

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » stř dub 25, 2007 22:36:28

Ja kupoval Lazerku pres znamyho primo z velkoskladu. mel jsem uplne stejne problem- nedolehalo plexi :arrow: byla desne hlucna. dal jsem ji na reklamaci a za tyden jsem ji mel zpatky s novym tesnenim a plexi :D Ale to asi bude zalezet na konkretnim prodejci jestli to uzna. Kazdopadne to zkus a hodne stesti :wink:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » stř dub 25, 2007 22:42:31

Mám jednu zkušenost s Airohem. Reklamoval jsem plexi. Stálo párset stovek, ale to mě netížilo, spíš mi šlo o princip. Spor trval do roka a do dne jeden rok. Zatáhnul jsem do toho i firemního právníka a to by bylo, aby to nevyšlo. Nakonec všechny argumenty, které dřív neměli opodstatnění uznali a dali nové plexi.... 8)

Pokud budeš mít pořádné argumenty které opodstatníš špatnost kokosky, tak se připrav že si kokosku vemou na posouzení. Počítám, že pokud to uznají, tak ti dají na výběr, ať si vybereš novou helmu ve stejném cenovém rozsahu. Sice ze zákona máš právo na vrácení peněz, ale české firmy to nějak neakceptují....

Každopádně přeji pevné nervy a buď tvrdý.... :wink:
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MiMoZa » stř dub 25, 2007 23:21:04

Díky za rady,tak to zítra risknu a uvidíme.. každopádně zkušenost mám takovou,že ani změna plexi nepomohla,protože jsem si k ní rovnou kupoval i tmavé a to nedoléhá na úplně stejných místech a těsnění je 100% dobré a nepoškozené... Spíš bych viděl problém ve tvaru skořepiny což je asi ta nejhorší možnost :cry: No uvidíme,nebudu předbíhat... pak dám vedět jak to dopadlo...

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » čtv dub 26, 2007 06:59:28

Kdyztak se pak obrat na Ceskou Obchodni inspekci. Jsou tam moc sikovni a radi pomuzou v pripdadech nekorektniho jednani pri reklamaci. Podle vseho je tva reklamace opravnena :)
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » čtv dub 26, 2007 07:13:44

MiMo píše:Díky za rady,tak to zítra risknu a uvidíme.. každopádně zkušenost mám takovou,že ani změna plexi nepomohla,protože jsem si k ní rovnou kupoval i tmavé a to nedoléhá na úplně stejných místech a těsnění je 100% dobré a nepoškozené... Spíš bych viděl problém ve tvaru skořepiny což je asi ta nejhorší možnost :cry: No uvidíme,nebudu předbíhat... pak dám vedět jak to dopadlo...
pokud to je stejny i s jinym plexi tak bych to tipnul na spatny tesneni, nevim teda jak je delany u Sharka, ja mam na Lazer molitanovej prouzek cca 0.5 cm vysokej kterej je nalapenej dokola. a u toho puvodniho bylo videt ze nema porad stejnou vysku :?
kazdopadne Sharka (rozhodoval jsem se mezi RSF2i, RSI a S800) jsem chtel taky koupit a ted fakt nevim. vzdycky kdyz se rozhodnu pro nejakou prilbu tak s ni ma nekdo problemy. asi koupim Vemar, na tu jsem jeste nic spatnyho neslysel :D
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

NRG
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NRG » čtv dub 26, 2007 07:39:20

Neboj, určitě se najde i někdo, kdo má s Vemarem problémy... :) Přilba je hrozně individuální záležitost, to co jednomu vyhovuje, tak druhej by nedal na hlavu ani za nic. Jediná značka, na kterou jsem nikdy neslyšel žádnou stížnost je Arai... :wink:
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » čtv dub 26, 2007 07:57:19

Já jsem vyreklamoval na Lazerce plexi, moc to nepomohlo, fučí do ní dál.
ZRX 1200 R

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » čtv dub 26, 2007 08:14:14

Ja jednou reklamoval tesneni (odchlipovalo se) u Driverky, zakoupene v Nokamoto v HK a tesneni na pockani vymenili a byl klid ... Zkus to, kdyz trefis na slusneho cloveka, tak se to podari ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » čtv dub 26, 2007 14:23:53

Já jsem Shark reklamoval skrz plexi, které se odlepovalo a utrženou koncovku zapínání.
Všechno mi bez problémů vyměnili. Kupoval jsem to v PSI v Brně a kočka mi říkala, že jsou v Sharku velice ochotní, takže se pro tebe nějaké řešení určitě najde.

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MiMoZa » čtv dub 26, 2007 16:09:24

Tak to zatím vyšumělo...zdržel jsem se v práci a ted už bych to tam asi nestihl,tak jsem tam alespon volal... slečna mi řekla,že at ji klidně přivezu,ale podívá se na ni až šef který tam ted není... tak jsme se dohodli že ji tam hodím za čtrnáct dní,až budu mít moto v servisu... zatím holt musí postačit špunty do uší
:lol:

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát dub 27, 2007 00:55:51

Máš jenom blbě nasazený plexi, mě už se to taky stalo a pak mi nedoléhalo . Mám tu samou helmu jako ty. Zřejmě na tvé helmě demonstrovali na prodejně jak jde dobře vyměnovat plexi, a pak to blbě nasadili. Jinak co se týká hlučnosti, tak bych řekl zhruba průměrná. Ale mám pocit jakoby vevnitř vůbec nevětrala i při otevřených klapkách.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MiMoZa » pát dub 27, 2007 16:48:24

Zubr píše:Máš jenom blbě nasazený plexi, mě už se to taky stalo a pak mi nedoléhalo . Mám tu samou helmu jako ty. Zřejmě na tvé helmě demonstrovali na prodejně jak jde dobře vyměnovat plexi, a pak to blbě nasadili. Jinak co se týká hlučnosti, tak bych řekl zhruba průměrná. Ale mám pocit jakoby vevnitř vůbec nevětrala i při otevřených klapkách.
Chlape,pokud máš tu samou helmu,musíš moc dobře vědět,že tam moc velký rozsah nastavení není a věř,že jsem zkoušel snad vše... o blbém nasazení plexi nemůže být ani řeč,nevím co můžeš pokazit na rychloupínáni o čtyřech kuličkách po obvodu kluzáku plexi :wink: nemluvě o tom,že jsem ho snad 10x prohazoval za tmavé a párkrát ho sundal kuli čištění...to už by bylo trochu ujetý se ani jednou netrefit :lol: Jinak demonstrace na téhle přilbě nehrozí,přinesla ji v krabici ze skladu ještě s originál přelepkama a rozbalovala ji až předemnou a to jen kuli záručáku... Helmu jsem poprvé uplně rozbalil až doma a to byla taky moje blbost že jsem se nekoukl dřív....
Co se větrání týče,je to jak píšeš...taky mě to docela zklamalo a nedokážu si představit jezdit v téhle přilbě v těchto vedrech a kukle...by se vám uvařil mozek...
Můj verdikt zní,že i kdybych neměl problémy s plexi,stejně bych ji už jen kuli tomuto nikdy znova nekoupil... fakt se v tom potí hlava,když někde popojíždíte do rychlosti cca 100km/h

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

no...

Příspěvek od 666S999 » pát dub 27, 2007 20:35:13

já jezdím v kukle pořád, nezasíráš si polstrování1) a líp se nasazuje na makůvku2)čím víc nákršníků a kukla, tím víc ADIDAS...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Re: no...

Příspěvek od Maverick » pát dub 27, 2007 20:41:30

666S999 píše:já jezdím v kukle pořád, nezasíráš si polstrování1) a líp se nasazuje na makůvku2)čím víc nákršníků a kukla, tím víc ADIDAS...
:lol: :lol: :lol: Já v kukle už nejezdím - bo je mi horko :lol:

Odpovědět