Kawasaki KL250-A1
Kawasaki KL250-A1
Zdravím Vás všetkých. Som tu nový. Kúpil som si motorku - už skôr veterána Kawasaki KL250-A1, rok v. 1978. Chcem Vás pekne poprosit, èi náhodou niekto nemá k tomu èerský manuál, alebo nejakú Web. stránku kde by sa to dalo zohnat.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kawasaki KL250-A1
čau, mam stejný stroj, ted jsem nejake problemy vyresil, jedine co se mi podarilo sehnat byli fishe od dealera- nic vic. rad pomuzu da se cokoli nafotit a td..Patosoft píše:Zdravím Vás všetkých. Som tu nový. Kúpil som si motorku - už skôr veterána Kawasaki KL250-A1, rok v. 1978. Chcem Vás pekne poprosit, či náhodou niekto nemá k tomu čerský manuál, alebo nejakú Web. stránku kde by sa to dalo zohnat.
Kawasaki KL250-A1
Ahojte.
Mozno Vas potesím. Zohnal som manual k masinke. Je tam kompletne zobrazena po castiach, rozpisane kompletne suciastky. Zapojenie elektiky a vela uzitocnych rad co a ako menit a naco treba dbat. Ma to len jeden hacik ktory uz riesim. Nieco som zohnal v nemcine a nieco v anglictine. Davam to pomaly do kopy, prekladam to a robim s toho jeden kompletny manual. Samozrejme, ze to chvilu potrva, nakolko sa tomu nemozem venovat pravidelne. Ked to bude v kope dam vam vediet a ked budete mat zaujem zverejnim to.
Mozno Vas potesím. Zohnal som manual k masinke. Je tam kompletne zobrazena po castiach, rozpisane kompletne suciastky. Zapojenie elektiky a vela uzitocnych rad co a ako menit a naco treba dbat. Ma to len jeden hacik ktory uz riesim. Nieco som zohnal v nemcine a nieco v anglictine. Davam to pomaly do kopy, prekladam to a robim s toho jeden kompletny manual. Samozrejme, ze to chvilu potrva, nakolko sa tomu nemozem venovat pravidelne. Ked to bude v kope dam vam vediet a ked budete mat zaujem zverejnim to.