Boční tašky
Boční tašky
Jak je to prosím s bočníma taškama na ZRX. Dá se tam dát většina universálních? Někde jsem četl, že je problém s kufry, kvůli výfuku- A jak je to prosím obecně s taškama, montují se nějak pod sedlo, nebo k tomu musí být nosič?. Co třeba tyto http://www.louis.de/_30ea05cf5ac19ba493 ... r=10025335. Dík
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Upevnění
Ahoj,
známej mi nabídl brašny, tak jsem je testnul a nevím přesně jak se mají ty popruhy upevňovat.
Přední jsem dle rady dal pod stupačkama spolujezdce a pod sedlem- ty jsou OK, pak na sucháč, ty drží brašny na boku a taky pod sedlem, takže taky OK, ale pak jsou vzadu ještě dva popruhy a na jejich dýlku nevim, jak je upevnit. Jeden je nejspíš střiženej, tak ho nechám došít a bude a ten druhej co je původní dýlky jsem dal za blinkry a přez záď kolem držadla pro spolujezdce a na dýlku vyšel úplně v pohodě. Blinkry jsou z docela dobrý gumy a nevypdalo, že by jim to nějak mělo vadit, takže bych se chtěl zeptat, jestli za blinkry je to v pořádku, nebo je na ty zadní popruhy nějakej konkrétní upínací postup kudy a jak táhnout. Díky moc za reakce.
známej mi nabídl brašny, tak jsem je testnul a nevím přesně jak se mají ty popruhy upevňovat.
Přední jsem dle rady dal pod stupačkama spolujezdce a pod sedlem- ty jsou OK, pak na sucháč, ty drží brašny na boku a taky pod sedlem, takže taky OK, ale pak jsou vzadu ještě dva popruhy a na jejich dýlku nevim, jak je upevnit. Jeden je nejspíš střiženej, tak ho nechám došít a bude a ten druhej co je původní dýlky jsem dal za blinkry a přez záď kolem držadla pro spolujezdce a na dýlku vyšel úplně v pohodě. Blinkry jsou z docela dobrý gumy a nevypdalo, že by jim to nějak mělo vadit, takže bych se chtěl zeptat, jestli za blinkry je to v pořádku, nebo je na ty zadní popruhy nějakej konkrétní upínací postup kudy a jak táhnout. Díky moc za reakce.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
No, co se týče zkušeností s brašnama - nic moc. Málo se do nich vleze, vlhnou v nich věci a nic nepomohly ani nepromoky. No a nakonec, když se stane, že se utrhne některý z upevňovacích prvků, jak se to stalo mě, tak celá kabela se stane docela nevyzpytatelná. Kufry jsou jak píše Marek úplně O.K. Jenom si budeš možná muset trochu pohrát s nastavením tlumičů.

ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kufry jsou samozrejme podstatne lepsi, to je bez diskuze. Bohuzel je tam i dost rozdilna cena
Jinak tasky na rexe musi byt ne klasickeho"strihu" ale verze pro seupersport (do klinu). Pak jeste clovek musi nalozit batuzku nejakou tu poradnou krosnu na zada a uz to "skoro" nahradi kufry

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kufry jsou kufry. Už na druhý motorce používám bez problémů brašny. Je třeba důsledně doržovat igelitkový systém. A ten funguje naprosto bezchybně. Šprcky na brašny jsou na hovno. Máme já i Peťa brašny od Louise a maximální spokojenost. Boční brašny se hezky roztánou a do válce na sedlo se vejde všechno včetně klece s kanárkem. S povolováním jsme problémy neměli, ale je to potřeba pořádně utáhnout hnedle na začátku 

Tyhle brašny měla ještě Peťa půjčené od Zdrahyho, po cestě z Rakouska jsme jí koupili vlastní.
Takže já osobně jsem pro brašny

Tyhle brašny měla ještě Peťa půjčené od Zdrahyho, po cestě z Rakouska jsme jí koupili vlastní.
Takže já osobně jsem pro brašny
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye