Při demontáži jsem sjel hranky na šroubech u rozety a taky u brzdových třmenů. A tak jsem si chtěl koupit nové, ale nemůžu je nikde sehnat a když už tak na srouby.cz a tam se mi to zdá poněkud dražší, kde to sehnat?
Šrouby
Šrouby
Tak lidičky, sundal jsem kola za úmyslem, že jsi nechám naleštit límce kol. Vše proběhlo v pohodě až na pár zrušených klíčů!
Při demontáži jsem sjel hranky na šroubech u rozety a taky u brzdových třmenů. A tak jsem si chtěl koupit nové, ale nemůžu je nikde sehnat a když už tak na srouby.cz a tam se mi to zdá poněkud dražší, kde to sehnat?
Nebo je to běžná cena?[/u]
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Kupoval na Zetko některé méně podstatné šrouby v klasické šroubárně a vše šlo hladce...Tomyxxx píše:Hlavně bys měl dávat bacha na stoupání závitú.Podlemě nemám stím zatím skušenosti ale kawa nebude mit klasický
zavit nevim jak se to oznacuje jestli 1,5 nebo 1,2 stoupání takže by to chtělo určitě změřit
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!