BRZDOVE DESKY NA ZX9R
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
BRZDOVE DESKY NA ZX9R
Mate nekdo zkusenosti z deskama FERODO ST nebo GOLDFREN? Ty feroda muzu mit za nakupku-ale nekdo rika ze jsou super a nekdo prave naopak-tak pokud mate nejakou zkusenost sem s ni prosim. Popripade jake by jste mi doporucili a pokud mate tak i odkaz na vyrobce ci prodejce. Diky
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Dik za nazor. Nazory se opravdu lisi. Zkusim teda ty FERODA-a zkusim ty XR (SinterGrip Racing je kompletně novým plně metalickým materiálem. Vyvinuto ve spolupráci s nejlepšími týmy World Superbike Serie. Průměrný koeficient tření mu = 0,70. Perfektní brzdný účinek při všech teplotách. Zaručuje maximální výkon jak v suchých, tak mokrých podmínkách. Rychlé zajetí materiálu. O 300 % menší opotřebení materiálu než srovnatelné karbonové organické produkty. Materiál si uchovává své vlastnosti až do 750 °C.. Pouze pro ocelové kotouče. Aplikace pro většinu používaných brzdových třmenů. Unikátní technologie výroby umožňuje významnou redukci teploty.)
MAM NEW MOTO.KAWA TO NENI-BYLO MI S VAMA FAJN KLUCI !MUJ ANDEL LITA STEJNE RYCHLA JAKO JA JEZDIM!
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
To je panečku reklamaGigantus píše:Dik za nazor. Nazory se opravdu lisi. Zkusim teda ty FERODA-a zkusim ty XR (SinterGrip Racing je kompletně novým plně metalickým materiálem. Vyvinuto ve spolupráci s nejlepšími týmy World Superbike Serie. Průměrný koeficient tření mu = 0,70. Perfektní brzdný účinek při všech teplotách. Zaručuje maximální výkon jak v suchých, tak mokrých podmínkách. Rychlé zajetí materiálu. O 300 % menší opotřebení materiálu než srovnatelné karbonové organické produkty. Materiál si uchovává své vlastnosti až do 750 °C.. Pouze pro ocelové kotouče. Aplikace pro většinu používaných brzdových třmenů. Unikátní technologie výroby umožňuje významnou redukci teploty.)

Kolik stojí kompletní sada na mašinu?
Díky, GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
-
- Ghostrider
Re: kluci?!
6S9 píše:a jaký desky na Rexe?můj má 11000 najeto a kotouče jsou znát... asi budu měnit...poraďte, pls!
Si děláš prdel, že by po 11 tis. byly kotouče v prdeli ????
Kotouč musí vydržet bez problémů 4x tolik.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No je to tak že firmu Lucas koupila firma TRW, ale to už je prastará záležitostkafkalibor píše:Já dávám na moje Lucase,maj výběr ze tří druhů směsí,na 550 mi dali v moto service Goldfrny(prý) a mám v řiti kotouč,jinak lucas je snad dneska TRW nebo tak nějak.

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Gigantus
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
GEORG píše:To je panečku reklamaGigantus píše:Dik za nazor. Nazory se opravdu lisi. Zkusim teda ty FERODA-a zkusim ty XR (SinterGrip Racing je kompletně novým plně metalickým materiálem. Vyvinuto ve spolupráci s nejlepšími týmy World Superbike Serie. Průměrný koeficient tření mu = 0,70. Perfektní brzdný účinek při všech teplotách. Zaručuje maximální výkon jak v suchých, tak mokrých podmínkách. Rychlé zajetí materiálu. O 300 % menší opotřebení materiálu než srovnatelné karbonové organické produkty. Materiál si uchovává své vlastnosti až do 750 °C.. Pouze pro ocelové kotouče. Aplikace pro většinu používaných brzdových třmenů. Unikátní technologie výroby umožňuje významnou redukci teploty.)![]()
Kolik stojí kompletní sada na mašinu?
Díky, GEORG
Ja mam predek FDB 873 a v XR stoji 1061,- x2 (2122) predek a zadek se XR mam pocit ani nedela-tam bud P(platinum).
Nebo ST - (Podložní deska chráněná měděným povrchem. Špičková ochrana proti korozi. 3 x delší životnost brzdové destičky než u klasických třecích materiálů. Opotřebení brzdových kotoučů o 20 % nižší než u ostatních směsí. Nejvyšší koeficient tření z materiálů určených pro silniční provoz. Naprosto stejný brzdný účinnek při mokrých i suchých podmínkách. Vyvinuto ve spolupráci s týmy Grand Prix Určeno pro ocelové kotouče) a to mam
FDB 2012 za 772,- v ST
JA ALE KUPUJU JEN PREDEK a mel jsem stesti protoze bych je mel dostat za nakupku

Na tvoji motku to stoji : PREDEK mas FDB 2164 a ty jsou v XR za 1288,- x2 (2576)

ZADEK: stejnej jako ja FDB 2012 v ST za 772,-

Plus minus u kazdeho toho prodejce neco navrch ci dolu.
Naposledy upravil(a) Gigantus dne čtv úno 22, 2007 09:02:08, celkem upraveno 1 x.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kluci?!
Neber mě za slovo, DOSLOVA...(nejsou v prdeli, ale jsou zdrápaný jak u mého bývalého) prostě vidím trávu růst, zdá se mi, že ty desky co tam jsou je kurví až moc, nejlepší je nebrzdit...to jsou furt funglovka....GEORG píše:6S9 píše:a jaký desky na Rexe?můj má 11000 najeto a kotouče jsou znát... asi budu měnit...poraďte, pls!
Si děláš prdel, že by po 11 tis. byly kotouče v prdeli ????
Kotouč musí vydržet bez problémů 4x tolik.
G.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______