moto bundy s airbagem
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
moto bundy s airbagem
Už jsem to tady někde četl, ale spíš jako "někde jsem slyšel". Mám nové informace o vestách a bundách s airbagem. Celý pricip spočívá v tom, že je bunda či vesta připojena klipsem na lanku k motce. Při tahu od 25 kg se odjistí ventil a za 0,4 sekundy se nafoukne pět airbagů. Jeden jako límec, dva na zádech kolem páteře a dva na ochranu hrudníku. Nafouknutí trvá cca 3 minuty a pak se upouští, je také k dispozici vypouštěcí ventil. Ceny se tady pohybují za vestu kolem 330 eur a bunda od 460 do 650 eur. Potom se musí airbagy opět vměstnat na původní místa (pokud jsou v pořádku) a nainstaluje se nová bombička jako do sifonu. Je to asi dobrá věc, ale člověk si nesmí zapomínat zamknutý řídítka, v čemž jsem speciálně já fakt přeborník. Jestli někdo chcete, abych se pozeptal na nějaké podrobnosti, tak jsem k službám.
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Re: moto bundy s airbagem
Nemyslím že je to nějaká novinka... tuhle bunda se už prodává celkem dlouho a mají ji i v Chlumci v bikerscrownu za cenu tuším kolem 14-ti tisíc 

Re: moto bundy s airbagem
Celkem by mě zajímalo, kolik už jich prodali ?Dreamer píše:Nemyslím že je to nějaká novinka... tuhle bunda se už prodává celkem dlouho a mají ji i v Chlumci v bikerscrownu za cenu tuším kolem 14-ti tisíc
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- dworakmirek
- Easy rider