Seškrceníčko na 25Kw...problémek s ouřadama
Seškrceníčko na 25Kw...problémek s ouřadama
Mno..tak už mi byla oficiálně seškrcená motorka( Z 750) na 25Kw, v autorizovanym servisu, z Brna by mi mělo přijít do úterý dopis, kde je napsanáno že tento kit je homologovaný pro ČR a jiné věci. A teď můj dotaz, teda pokud někdo ví.....
Na TP mi dají teda do techničáku plnej výkon ok, ale jak dál až půjdu na úřad? Tam jsem se byl už zeptat.....a popravdě jsem dostal krááásnou sprchu, a přesvědčil jsem se jak jsou úředníci příjemní. Bylo mi řečeno, že pokud se jim bude líbit ten papír z Kawasaki tak to bude ok, jen si zažádám o přestavbu(?) a napíšou mi tam těch 25Kw, když ne tak mě prej pošlou na nějakej úřad aby se přesvědčily že to tak opravdu je že to je uškrcené( dodával to se smíchem).
Tak jsem volal do Brna tam mi bylo řečeno že v tom papíře je všechno ofigo. schválenéministerstvem dopravy.
Takže by neměl být problém ne, když tam přijdu s tím papírem z Brna + s papírem ze servisu. A měli by mi to napsat, pak zažádám o tu přestavbu na 25Kw...asi by mi to měli napsat do TP....tak jsem se chtěl taky zeptat, jestli to trvá dlouho ta žádost o tu přestavbu. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, což určitě např. Pavlínka bude mít:))). Tak jsem to chtěl jen vědět, jelikož u nás na úřadě jsou fakt nepříjemný, tak abych věděl na co mám bejt připravenej.
Díky moc za odpovědi.
Na TP mi dají teda do techničáku plnej výkon ok, ale jak dál až půjdu na úřad? Tam jsem se byl už zeptat.....a popravdě jsem dostal krááásnou sprchu, a přesvědčil jsem se jak jsou úředníci příjemní. Bylo mi řečeno, že pokud se jim bude líbit ten papír z Kawasaki tak to bude ok, jen si zažádám o přestavbu(?) a napíšou mi tam těch 25Kw, když ne tak mě prej pošlou na nějakej úřad aby se přesvědčily že to tak opravdu je že to je uškrcené( dodával to se smíchem).
Tak jsem volal do Brna tam mi bylo řečeno že v tom papíře je všechno ofigo. schválenéministerstvem dopravy.
Takže by neměl být problém ne, když tam přijdu s tím papírem z Brna + s papírem ze servisu. A měli by mi to napsat, pak zažádám o tu přestavbu na 25Kw...asi by mi to měli napsat do TP....tak jsem se chtěl taky zeptat, jestli to trvá dlouho ta žádost o tu přestavbu. Pokud s tím máte někdo zkušenosti, což určitě např. Pavlínka bude mít:))). Tak jsem to chtěl jen vědět, jelikož u nás na úřadě jsou fakt nepříjemný, tak abych věděl na co mám bejt připravenej.
Díky moc za odpovědi.
Kawasaki Z 750 Black Naked Bastard - prodano
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tu zadost o prestavbu vyrizujou (nebo to tak aspon bylo) na pockani, je to otazka do pulhodiny. Ze se jim to nebude libit, to delaj jen tak bububu, abys jim tam neprisel s papirem, ze sis to seskrtil doma na dvore kitem z elektricky sekacky apod....
Don´t worry, be happy ...
Don´t worry, be happy ...

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Zdá se mi to jako kravina aby si žádal o přestavbu když jde o snížení výkonu.... Zkusil bych zajít na jiný úřad, protože tohle opravdu podivné.... Já bych zašel za magistrátním technikem a řekl mu že potřebuju snížit výkon v TP. Dal bych mu dva papíry od Kawasaki a nazdar....!
Když jsem kupovali 636, tak už byla seškrcená při předání, tak opravdu pochybuji že by dovozce při každé uškrcené motorce běhal podobné kolečko....
Když jsem kupovali 636, tak už byla seškrcená při předání, tak opravdu pochybuji že by dovozce při každé uškrcené motorce běhal podobné kolečko....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se to za posledni 3 roky nezmenilo, tak je to tak, jak pise Tomekk, taky jsem toto absolvoval jeste se 125kou ... Opravdu musis se snizenim vykonu na utvar prestaveb, bo je to brano jako zmena na motoru a tu ti oni musi potvrdit, jiny urad te tak maximalne vyfuckuje... 

Ninja 1000SX AKA Saxana
Zdar chlapy...tak v pohodě díky moc za odpovědi.
Takže teď čekám na ten dopis z kawy. Pak na technickou..pak zajedu na magistrat..přihlásit to..pak si podat žádost na přestavbu...tam mi to schválej....a pak,,,už jen poznávačky a jezdit jupííí
Takže teď čekám na ten dopis z kawy. Pak na technickou..pak zajedu na magistrat..přihlásit to..pak si podat žádost na přestavbu...tam mi to schválej....a pak,,,už jen poznávačky a jezdit jupííí

Jo jo musíš dělat přestavbu, já si musim na technický uvést plnej výkon kterej mi bude i napsanej do velkýho TP. Pak s tim přijdu na evidenci, tam mi daj tu žádost na přestavbu kam musim s tim papírem, na přestavbách potvrdí...a pak snad zapíšou tak jsem zvědavej.
No voni mi ve středu když jsem do Brna volal, řikali že do úterý by mi to mělo přijít. To mi bylo řečeno od Ing. Šantavýho, že to prej jde vytvářet. Tak jsem zvědavej jestli to dneska nebo zejtra přijde. Pokud to nepřijde do středy tak tam budu znova volat...jelikož to nutně potřebuju. Do Brna jim to volal dealer že ten papír potřebuju.
Tak jsem zvědavej no, hele čoude když si tam šel s tou 125ccm tak jsi měl v TP taky plnej výkon?.AŽ s tim půjdu na úřad tak Vám sem napíšu a řeknu jak to se mnou dopadlo. No já doufám že z toho kawasaki to přijde co nejdřív teda

No voni mi ve středu když jsem do Brna volal, řikali že do úterý by mi to mělo přijít. To mi bylo řečeno od Ing. Šantavýho, že to prej jde vytvářet. Tak jsem zvědavej jestli to dneska nebo zejtra přijde. Pokud to nepřijde do středy tak tam budu znova volat...jelikož to nutně potřebuju. Do Brna jim to volal dealer že ten papír potřebuju.
Tak jsem zvědavej no, hele čoude když si tam šel s tou 125ccm tak jsi měl v TP taky plnej výkon?.AŽ s tim půjdu na úřad tak Vám sem napíšu a řeknu jak to se mnou dopadlo. No já doufám že z toho kawasaki to přijde co nejdřív teda

Čoude hele jaks to potom měl když jsi jsi podal žádost s těma papírama o uškrcení. Dneska sem t odal na podatelnu, a příští tejden si mám zavolat a pak se to bude jeste davat na zadost o prestavbu, jak dlouho ti trvalo nez ti to vyridili na tom prestavbovym oddeleni? Díky
To je hroznej buzerplac na tom DI. Tak jsem tam přišel s dopisem z Kawasaki, oni na mě jo že ej to hezký že je to dobrý že to potřebujou, všechno souhlasí, ale že jim tam na konic chybí jedna větička. Tu mi napsali, jde tam o to že jestli je ta součástka schválená dle nějakýho paragrafu a jde tam jen o to že tam v Asku nenapsali zda podle odstavce 2 nebo 7. Kvůli tomu dělaj takový obštrukce. Tak dneska budu volat do Aska jestli by mi buď upravili ten protokol o seškrcení že by to tam dopsali nebo jestli mi k tomu protokolu pošlou nějakej dovětek, samozřejmě jim nadiktuju přesně co chtěli na tom DI. Myslíte že mi to z Aska bezproblémů pošlou? nebo by s tim měl bejt nějakej problém? Furt je v tom Brně otravuju
. Prostě jen potřebuju v tom protokolu přidat jednu větu a to seškrcení na 25Kw mám hotový toť vše...takový machinace kvůli jedný větě grrr..... Snad bude Ing. Šantavý tak hodný a pošle mi to znovu....