BZDY.... zavzdušnění,či co?.
BZDY.... zavzdušnění,či co?.
Ahoj chlapi.Dnes sem se vrhnul na přední brzdy moji motorky. Problem je v tom,ze mi brzdi dosti malo. Myslel sem si ze je to zavzdusnenim,nebo nejakou netesnosti.Ale kapalina neutikala,tak sem vse prisuzoval vzduchu v brzd. kapaline. Po odvzdusneni to brzdi stale stejne. Malo = na p... Tak sem kouknul na destičky a je tam tak 1,5mm.Coz asi neni upne zazrak,ale smeteny nejsou.Poradte,pokud mate zkusenosti,ci nazory cim by to mohlo byt
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
brzdy
Pokud je brzda měkká, zkontroluj jestli pístek pod páčkou- v pumpě nepropouští. Poznáš to podle pohybu hladiny, nesmí se při zmáčknutí páčky zvedat hladina. Pozoruj to při sejmutém víčku. Jinak ještě zkontroluj volnost pohybu pístků v brzdičích a jejich těsnost.
Občas se mi stává v tomto počasí že brzdy brzdí o něco méně než v sezóně.....protože se více chladí a pak z ničeho nic začnou brzdit jak oživot....
Doufám že jsem nenapsal totální hovadinu....
Osobně bych koupil nový destičky, stejnak je budeš muset brzy měnit a když to máš rozhozený....
Doufám že jsem nenapsal totální hovadinu....

Osobně bych koupil nový destičky, stejnak je budeš muset brzy měnit a když to máš rozhozený....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Díky za rady. CO se týče té hladiny kapaliny,tak se nezvedá a ani jinak kapalina neuniká. Možná sem nenapsal,že když namačkám tak 5x,tak brzda ztvrdne a brzdí to pěkně. Ty desky je teda jedna možnost, pak mě napadlo,že je kapalina stará a ma v sobě už dost vlhkosti. Kotouče nehažou ani jinak neprohýbají a hadičky mám pancéřové.
Zkusím někde zjistit min. tloušťku brzd. destiček.
Zkusím někde zjistit min. tloušťku brzd. destiček.
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele: