Brzdove desticky
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Brzdove desticky
Cau, poradte prosim brzdove desticky na ZX6R r.v.98, mam tam ted Feroda a nejsem spkojenej
. Pripadne jestli nekdo nevite co stoji origo. Dik za rady

ZX9R 02
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, dotaz... 
Může být lehký popískávání při silným brždění (na křižovatce) známkou K.O. destiček?
Nemám tušení, co vydrží desky na motorce - tyhle jsou origo (původní) a mají cca 16500 km a tak nevím kde jsou na časové ose životnosti...jestli v polovině, nebo už jednou deskou v hrobě!
A co se týče výměny, tak co jsem se různě na foru dočetl, tak pořád platí doporučovanej Goldfren, nebo jste objevili lepší?
Předem díky za poučení neznalého...

Může být lehký popískávání při silným brždění (na křižovatce) známkou K.O. destiček?
Nemám tušení, co vydrží desky na motorce - tyhle jsou origo (původní) a mají cca 16500 km a tak nevím kde jsou na časové ose životnosti...jestli v polovině, nebo už jednou deskou v hrobě!
A co se týče výměny, tak co jsem se různě na foru dočetl, tak pořád platí doporučovanej Goldfren, nebo jste objevili lepší?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
no spárvně by právě pískání mělo indikovat ojeté destičky. Zase na druhou stranu mě pískali desky na zadní brzdě, ale jen při určitém většinou mírném brždění, i když byly sotva zajeté. Teď už to naštěstí nedělají.Ladis píše:Chlapi, dotaz...
ZX-12R naked
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přes zimu na ně pro jistotu mrknu a uvidíme. Nedělají to pořád, jen občas, ale dělají. A třeba když vytláčím motorku z garáže, tak je taky slyšet "šumění" od kotoučů. Nevím, mají na to po těch kilácích nárok?MMKS píše:no spárvně by právě pískání mělo indikovat ojeté destičky. Zase na druhou stranu mě pískali desky na zadní brzdě, ale jen při určitém většinou mírném brždění, i když byly sotva zajeté. Teď už to naštěstí nedělají.
Když budou sjetý, tak mě stejně nic jinýho nezbyde, než je vyměnit, pak zůstává otázka za jaký...

- Roman - ZX12
- Easy slider
EBC HH a jsem spokojen, ale to pravy orechovy nastalo az pri vymene orig hadic za ocel,
plus velka pomoc je odmastit trmen, desticky, kotouc obcas
co se tyce piskani, kup si nekde tepluodolny pastu(mazivo, odolne vetsinou do 800-1200C), a namaz si desticky ZAZADU,
kde se dotikaji pistku, nebo jenom okraj pistku a nekdy kdyz zustane trochu piskani,
tak jeste boky desticek. vznikle vybrace mezi deskamy a zbytkem vytvari piskani,
nebo mas uz sjety desky, ale to bys mel videt pohledem, nebo sundat trmen.
plus velka pomoc je odmastit trmen, desticky, kotouc obcas

co se tyce piskani, kup si nekde tepluodolny pastu(mazivo, odolne vetsinou do 800-1200C), a namaz si desticky ZAZADU,
kde se dotikaji pistku, nebo jenom okraj pistku a nekdy kdyz zustane trochu piskani,
tak jeste boky desticek. vznikle vybrace mezi deskamy a zbytkem vytvari piskani,
nebo mas uz sjety desky, ale to bys mel videt pohledem, nebo sundat trmen.

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem letos na jaře přezouval, tak byly třmeny dole a na desky jsem koukal - matrošu tam bylo pořád dost. Teď na pohled se mě zdá, že jsou pořád OK, jen to dřív nepopiskávalo...Roman - ZX12 píše:nebo mas uz sjety desky, ale to bys mel videt pohledem, nebo sundat trmen.

- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak to teda pěkně kecášDoktorZRX píše:Hm,ale když nejsou nový i brzdový hadice,tak můžeš mít směs jakou chceš a stejně budeš zklamanej.Já nemůžu doporučit jinou značku,protože jsem ani jinou než Goldfren neměl a podle mě žádnej problém.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160