případně jaký kupovaný máte a kolik stál. díky za info

a nebo tady http://www.motopikna.cz/index.php?ip=pr ... stvi&id=10 drive delali i v zelene barve, ale ted uz ho v nabidce nemaji...Pavel Kys píše:V sobotu jsem to řešil. Našel jsem doma asi 2m topenářské trubky, šlo to krásně ohnout rádiusů ale jen ohýbačkou trubek. Bez té to nemá cenu zkoušet. Připevnuju to do závitů pod kyvnou, zvednutí proíhá po ohybu trubky. Asi hodina práce, ještě na to nechám udělat zelený komaxit a bude to jaksepatří.Musel jsem jednat rychle, protože nachat motorku na boční opěrce celou zimu je špatný. Jinak komu se to nechce dělat tak to koupí na www.tamoto.cz
Taky jsem si ho koupil a je téměř nemožné dostat přední kolo do vzduchu...Slots píše:Já jsem koupil stojan pod zadní i přední v jednom, u RDMOTO, absolutně nepoužitelný. Má tak blbě navrženou trajektorii, že jediná šance je motku zvednout a posadit na stojan. Takže budu upravovat a uvidím, jestli to vůbec půjde.
Kluci, podivte se na www.ormax.cz, pán je od Slavkova(u Brna), upraví a udělá všechny stojany(předek, zadek, do krku, i na letmo uchycený kola, cena- zadek na rolnu 1000 kč, předek do krku je dražší) je velmi ochotný, kdybychom jich vzali jako Klub víc, byla by sleva. S pánem jsem mluvil osobně! Zvedáky jsou solidní (standart galvanicky pozinkované, kdybyste chtěli komax tak taky)Honza-Zed píše:Taky jsem si ho koupil a je téměř nemožné dostat přední kolo do vzduchu...Slots píše:Já jsem koupil stojan pod zadní i přední v jednom, u RDMOTO, absolutně nepoužitelný. Má tak blbě navrženou trajektorii, že jediná šance je motku zvednout a posadit na stojan. Takže budu upravovat a uvidím, jestli to vůbec půjde.![]()
Pokud chcete, mám zadní stojan od Louise(v akci asi za 900Kč), je docela masivní, tak kdyby jste si ho chtěli okopírovat ve sklípku, mohu ho také přivést...