Hlucna helma
Hlucna helma
Mate nekdo zkusenost s Lazer Tornado? Koupil jsem ji pred tydnem a pripada mi hrozne hlucna... do nejakych 70km/h to jde ale pak uz to je dost neprijemny. A to ani nemluvim o tom co se zacne dit kdyz otevru vrchni vetrani. Jinak je hrozna pohodlna, vubec se neklepe pri vyssich rychlostech, plexi se doopravdy nemlzi, ale 3 roky starej Airoh za 2000,- co ma batuzek mi pripada min hlucnej. Predtim sem mel Airoh Warrior, ten sem prodal protoze zacal piskat a asi sem si moc nepolepsil. A je hlucnost duvod k reklamaci? ja sem nemel moznost se v ni projet- kamos ma znamyho a jeho dcera pracuje ve velkoskladu Lazer (bratrancuv kamarad ma segru a ta zna jednoho kterej ma souseda a jeho teta slysela od jednoho co zna dalsiho..... vsak to urcite znate) takze sem akorat rekl jakou chci velikost a za 14 dni sem ji mel doma (za velkoobchodni cenu)
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlucna helma
Hmmm, jesli je to už v 7O, tak to měň, neblbni... všecnny helmy jsou hlučný, ale zkus dát ruku pod bradu na helmě, a zjisti kde to dělá kravál... na bikerscrown prodávaj šprcku kolem brady a krku, ten to utlumí, ale jestli to dělá brajgl kolem plexi, tak to zahoď, pod 5-6 litrů nepořídíš i když vyjímky jsou....Tilda píše:Mate nekdo zkusenost s Lazer Tornado? Koupil jsem ji pred tydnem a pripada mi hrozne hlucna... do nejakych 70km/h to jde ale pak uz to je dost neprijemny. A to ani nemluvim o tom co se zacne dit kdyz otevru vrchni vetrani. Jinak je hrozna pohodlna, vubec se neklepe pri vyssich rychlostech, plexi se doopravdy nemlzi, ale 3 roky starej Airoh za 2000,- co ma batuzek mi pripada min hlucnej. Predtim sem mel Airoh Warrior, ten sem prodal protoze zacal piskat a asi sem si moc nepolepsil. A je hlucnost duvod k reklamaci? ja sem nemel moznost se v ni projet- kamos ma znamyho a jeho dcera pracuje ve velkoskladu Lazer (bratrancuv kamarad ma segru a ta zna jednoho kterej ma souseda a jeho teta slysela od jednoho co zna dalsiho..... vsak to urcite znate) takze sem akorat rekl jakou chci velikost a za 14 dni sem ji mel doma (za velkoobchodni cenu)

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Plexi mi pripada v pohode, zkousel sem ho pri jizde primacknout jestli nekde spatne tesni ale nic. pripada mi ze nejvic to jde spodem i kdyz to ma kryt na bradu. asi zkusim ten kryt z bikerscrownu. nebo mate nekdo zkusenost se spuntama do usi? slysel sem ze se vyrabej nejaky specialni ze to odizoluje jen zvuk nad urcity dB a treba kdyz na me nekdo mluvi tak to slysim. mel sem obyc ale neslysel sem poradne tu sanitku co nekam spechala a ktery sem se pletl v ceste...NRG píše:No bojím se, že hlučnost ti jako reklamaci neuznají. Máš dobře seštelovaný plexi (všude správně těsní)?
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Používám ucpávky do uší na střelbu, filtrují jenom nízkofrekvenční vibrace. jsou zde
je to investice kterou neolituješ, po dlouhé cestě na moto nebolí tolik hlava z hluku.
je to investice kterou neolituješ, po dlouhé cestě na moto nebolí tolik hlava z hluku.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Až půjdeš (v nejhorším případě samozřejmně) hlavou v helmě na asfalt, sebelepší ucpávky do uší budou naprd.. a v tu chvíli se teprve pozná rozdíl v ceně.. Je to o investici do bezpečnosti, jak to vypadá je důležitý, jak se to chová a jak hlučí za jízdy je ještě důležitější, ale to jestli nepraskne, když v 120ti kilometrové rychlosti trefíš čelem mouchu bude asi nejdůležitější 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Helmy se dnes dají sehnat za rozumné peníze ve slušné kvalitě, je taky důležité na jaký druh ježdění ji člověk používá. Ohledně značek - každý rád nějakou
ale obecně platí - to co mají na hlavách v TV ty chachaři jak jezdí rychle po okruhu, bude asi docela slušný..
ale dnes už skoro každá značka nabízí slušné modely...

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Lazer se na strankach chlubi ze helmy v pohode splnujou bezpecnostni pozadavky ktery udavaj mezinarodni normy. A ma to "I.M.A.C. - Impact Modified Alloy Composite, vstřikovací termoplast vyvinutý exkluzivně pro Lazer, který nabízí lepší schopnosti pro tlumení nárazu." tak se tolik nebojim co se stane az sebou nekde placnu. Stejne jezdim spis cestovne 110-130 km/h a jen obcas si dam par zatacek a jen tak kde to znam, zadna pila. Zkusim spunty a uvidim, jen jde o to ze ted je prakticky nejeta, asi 20km, bez skrabance a mohl bych ji prodat za dobrou cenu a zkusit jinou. Ale bojim se ze to bude to samy kdyz vezmu helmu za cca 5000. kamos ma Shark za 4500 a po jedny sezone mu netesni plexi
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Mozna je helma ticha a ja sem jen vybiravejNRG píše:To se asi bude chlubit každej výrobce (netvrdím, že to není pravda). Sám mám taky Lazerku, i když model FiberTech (karbonová) a nemůžu si stěžovat. Jinak Tornado má kámoš a vždycky byl spokojenej, na hlučnost si nijak nestěžoval.

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele: