Taky mas uces tzv. ,,na vezne" jako ja?DoktorZRX píše:Tak aby v tom nebyl Honza sám, tak já se ostříhal takyHonza-Zed píše:To vis, nova doba.... Cas zkracovani....ZdrahyZX9R píše:Ty vole Honzo, jsi ostříhaný nebo se mi to jen zdá??
Jizda na konci ledna
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Tak dneska to fakt nemělo chybu, super teplota zatím vůbec nejtepleji a projížďka perfektní. Potkal jsem v Kadani partičku pěti motorkářů, slovo dalo slovo a vyrazili jsme. Vůbec jsem netušil,že kolem Žatce jsou tak skvělý silnice mezi chmelnicema, perfektní povrch parádní otevřené zatáčky, výhled až za druhou zatáčku. Super vyjížďka 215km.
Včera taky slušných 120km, ale byla větší zima.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Tak se take pridam, vcera jsem udelal take par slusnych kilometru na Zetku a to tolik, ze uz se ted na nej muzu jen divat v garazi, protoze musi na servisku 
Vlasy zatim ostrihane nemam, to nechavam az na brezen
pak se k Honzovi a Doktorovi pripojim 
Dnes to venku vypada take slusne, tak asi provetram i Rexe... pruser je ze ten taky ceka na servisku
tolik motorek a zadna pojizdna hruza, asi pujdu jezdit na skutru 
Vlasy zatim ostrihane nemam, to nechavam az na brezen
Dnes to venku vypada take slusne, tak asi provetram i Rexe... pruser je ze ten taky ceka na servisku
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
no tak nevim jestli 220 neni rychle, pak mame asi kazdy jiny pojem o rychlostiZdrahyZX9R píše:Nemůžu si pomoc, 5°C ve stínu pro mě není teplota na ježdění.. Vypadá to hezky, ale nedá se jet rychle a když se nedá jet rychle, jakej má smysl sedat na motku
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Neni zima, jen spatne obleceni na motorce...KankX píše:no tak nevim jestli 220 neni rychle, pak mame asi kazdy jiny pojem o rychlostiZdrahyZX9R píše:Nemůžu si pomoc, 5°C ve stínu pro mě není teplota na ježdění.. Vypadá to hezky, ale nedá se jet rychle a když se nedá jet rychle, jakej má smysl sedat na motku...dnes 220 na Rexikovi a na slunicku ani zima nebyla, to holt nesmis mit kombinezu s perforaci
![]()
Vcera bezne do 200km/h, obcas do 270km/h vse po rovinkach, jen zatacky nejdou, tak jak v teple...
Tak pomalu Dubou jsem dlouho nejel, ale byl tam husty motocyklovy provoz....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!