Taky mas uces tzv. ,,na vezne" jako ja?DoktorZRX píše:Tak aby v tom nebyl Honza sám, tak já se ostříhal takyHonza-Zed píše:To vis, nova doba.... Cas zkracovani....ZdrahyZX9R píše:Ty vole Honzo, jsi ostříhaný nebo se mi to jen zdá??

Taky mas uces tzv. ,,na vezne" jako ja?DoktorZRX píše:Tak aby v tom nebyl Honza sám, tak já se ostříhal takyHonza-Zed píše:To vis, nova doba.... Cas zkracovani....ZdrahyZX9R píše:Ty vole Honzo, jsi ostříhaný nebo se mi to jen zdá??
no tak nevim jestli 220 neni rychle, pak mame asi kazdy jiny pojem o rychlostiZdrahyZX9R píše:Nemůžu si pomoc, 5°C ve stínu pro mě není teplota na ježdění.. Vypadá to hezky, ale nedá se jet rychle a když se nedá jet rychle, jakej má smysl sedat na motku
Neni zima, jen spatne obleceni na motorce...KankX píše:no tak nevim jestli 220 neni rychle, pak mame asi kazdy jiny pojem o rychlostiZdrahyZX9R píše:Nemůžu si pomoc, 5°C ve stínu pro mě není teplota na ježdění.. Vypadá to hezky, ale nedá se jet rychle a když se nedá jet rychle, jakej má smysl sedat na motku...dnes 220 na Rexikovi a na slunicku ani zima nebyla, to holt nesmis mit kombinezu s perforaci
![]()