znam lidi kterym helma zachranila zivot a to bez kecu...
proto snad existuji fora kde se diskutuje,porovnava,vstrebavaji nazory,jako uz ve starem dobrem rimskem parlamentu...
pokud mi ruznych deset lidi z ruznych mist nahodne a podlozene pochlebuji o tom co si minim poridit je tam snad vetsi sance nez kdyz vlezu do prvniho kseftu a koupim to co tam maji jen proto ze prodavac rekl...
toz tak
hm, já zas viděl borce s helmou ARAI smetenýho nahromadu... a ani za 25litrů helma ho neslepila dohromady.
Jasně jsem lama...čti statistiky... helma (cenově od 5t výše je postačující ochranou HLAVY) NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OCHRANA MOTOCYKLISTY je mít v helmě mozek se zapnutou funkcí "sebekontrola".
Zbytek nehod je "Insh Alláh" (olej, šterk v zatáčce, nedání přednosti atd, a dle toho Bad Luck / Good Luck).
Nekupuji podle toho co kdo mi razí za klíny do palice, ale co jsem si prošel... a věř tomu, že jsem jeden kokos na hlavě rozlouskl, od té doby termoplast nechci...Tu tlamu na motorce jsem si zasloužil, jel jsem jak debil... přiznám svou vinu - helma je jen na parádu, když jí zkoušíš natvrdo, je na fšecičko pozdě

(

stejně to zavinil zkurvenej komunista, byla to "BOERI" z Tuzexu - a tam se stejně prodávaly jen předražený sračky pro nás pitomce zavřený ve skanzenu jménem ČSSR , nebo jsem měl alternativu helmu "CASSIDA INTEGRAL" - NIC JINÝHO V OHRADĚ NEBYLO)
Závidět - tak nízký myšlenky jsem nikdy neměl, přeji všem, aby mi bylo přáno!!! Váhová kategorie helem 1500g je střed,proto střední cena. Váhová karegorie helem 1000g je za 25t pro závodní účely - a to neberu jako luxus...je to benefit pro podávání špičkových výkonů...Já jezdím pro relax, nezávodím v normálním provozu, tak mi stačí jakou mám...
helmám zdar, neposkvrněným a tichým zvlášť !