Chosé: DOBŘE TY!!666S999 píše:nejde srovnávat nic!!! tím myslím teoretické kydy, měl jsem neseděla mi, (před rokem, pěti???), slyšel jsem + blablaMARTY píše:tak tak padla az na zem a nic se ji nestalo.....
jinak si myslim ze asi opravdu nebude nasnade srovnavat helmy za 5 a za 15...ono v tom asi bude i neco jineho nez jen reklama
pouze aktuální: sortiment na trhu, ceny a použité materiály, a mela by to hodnotit Zkušebna a ne úplatní novináři + prodejců smečka. Lidstvo je jen druh škodolibé a závistivé opice... v ranku 6-10 tisíc je srovnatelná kvalita, stejně jako v ranku cca 10-25 tisíc.
Je to jak ve véčkovejch motorech - Hárlej je taky nejdokonalejší a nejlepší, když je ten AMERICKEJ INGOT nejdražší...
děte do prdele s kecama o nejlepších helmách. Když se vysekáš na motorce, tak musíš mít kliku, abys přežil, a helma za 5, nebo 25 o tom nerozhodne. Co je platný hlava v helmě, když je tělíčko na prejt do jelit a pan řidič si nevzal na cestu mozek...
Vyber Helmy - poradte
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: NEJDE
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Re: NEJDE
nebud lama...vse jde srovnat...na vse jsou nazory...na zaklade jakychkoli kecu si clovek udela na neco nazor podlozeny cimkoli....666S999 píše:nejde srovnávat nic!!! tím myslím teoretické kydy, měl jsem neseděla mi, (před rokem, pěti???), slyšel jsem + blablaMARTY píše:tak tak padla az na zem a nic se ji nestalo.....
jinak si myslim ze asi opravdu nebude nasnade srovnavat helmy za 5 a za 15...ono v tom asi bude i neco jineho nez jen reklama
pouze aktuální: sortiment na trhu, ceny a použité materiály, a mela by to hodnotit Zkušebna a ne úplatní novináři + prodejců smečka. Lidstvo je jen druh škodolibé a závistivé opice... v ranku 6-10 tisíc je srovnatelná kvalita, stejně jako v ranku cca 10-25 tisíc.
Je to jak ve véčkovejch motorech - Hárlej je taky nejdokonalejší a nejlepší, když je ten AMERICKEJ INGOT nejdražší...
děte do prdele s kecama o nejlepších helmách. Když se vysekáš na motorce, tak musíš mít kliku, abys přežil, a helma za 5, nebo 25 o tom nerozhodne. Co je platný hlava v helmě, když je tělíčko na prejt do jelit a pan řidič si nevzal na cestu mozek...
kam to zachazis ??? kdybych premyslel jako ty tak si motorku nikdy nemohl koupit po shlednuti paru fotek nasledku havarie...
znam lidi kterym helma zachranila zivot a to bez kecu...
proto snad existuji fora kde se diskutuje,porovnava,vstrebavaji nazory,jako uz ve starem dobrem rimskem parlamentu...
pokud mi ruznych deset lidi z ruznych mist nahodne a podlozene pochlebuji o tom co si minim poridit je tam snad vetsi sance nez kdyz vlezu do prvniho kseftu a koupim to co tam maji jen proto ze prodavac rekl...
toz tak
ja mam shoei a pro mne je nej a tecka...koho chleba jis toho pisen zpivej
a podotykam ze me nikdo nenutil,nenavadel a nepresvedcoval abych si ji poridil...ani v tom obchode....nechali to na me ale ja ji chtel a tecka
chose klid ....jinak celo s mym kladivem
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kecy v kleci.Každej si prostě udělá názor podle informací,kterým přikládá význam nebo k nim má přístup.A pak už hodnotí sám,jde o to vyeliminovat omyly a zbytečné koupě na minimum..
Na dlouhé zimní večery asi dobrý,ale já se radši jedu projet.Je 6nad nulou ve stínu,bezvěří a svítí sluníčko...
Na dlouhé zimní večery asi dobrý,ale já se radši jedu projet.Je 6nad nulou ve stínu,bezvěří a svítí sluníčko...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
znam lidi kterym helma zachranila zivot a to bez kecu...
proto snad existuji fora kde se diskutuje,porovnava,vstrebavaji nazory,jako uz ve starem dobrem rimskem parlamentu...
pokud mi ruznych deset lidi z ruznych mist nahodne a podlozene pochlebuji o tom co si minim poridit je tam snad vetsi sance nez kdyz vlezu do prvniho kseftu a koupim to co tam maji jen proto ze prodavac rekl...
toz tak
hm, já zas viděl borce s helmou ARAI smetenýho nahromadu... a ani za 25litrů helma ho neslepila dohromady.
Jasně jsem lama...čti statistiky... helma (cenově od 5t výše je postačující ochranou HLAVY) NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OCHRANA MOTOCYKLISTY je mít v helmě mozek se zapnutou funkcí "sebekontrola".
Zbytek nehod je "Insh Alláh" (olej, šterk v zatáčce, nedání přednosti atd, a dle toho Bad Luck / Good Luck).
Nekupuji podle toho co kdo mi razí za klíny do palice, ale co jsem si prošel... a věř tomu, že jsem jeden kokos na hlavě rozlouskl, od té doby termoplast nechci...Tu tlamu na motorce jsem si zasloužil, jel jsem jak debil... přiznám svou vinu - helma je jen na parádu, když jí zkoušíš natvrdo, je na fšecičko pozdě ( stejně to zavinil zkurvenej komunista, byla to "BOERI" z Tuzexu - a tam se stejně prodávaly jen předražený sračky pro nás pitomce zavřený ve skanzenu jménem ČSSR , nebo jsem měl alternativu helmu "CASSIDA INTEGRAL" - NIC JINÝHO V OHRADĚ NEBYLO)
Závidět - tak nízký myšlenky jsem nikdy neměl, přeji všem, aby mi bylo přáno!!! Váhová kategorie helem 1500g je střed,proto střední cena. Váhová karegorie helem 1000g je za 25t pro závodní účely - a to neberu jako luxus...je to benefit pro podávání špičkových výkonů...Já jezdím pro relax, nezávodím v normálním provozu, tak mi stačí jakou mám...
helmám zdar, neposkvrněným a tichým zvlášť !
toz tak
hm, já zas viděl borce s helmou ARAI smetenýho nahromadu... a ani za 25litrů helma ho neslepila dohromady.
Jasně jsem lama...čti statistiky... helma (cenově od 5t výše je postačující ochranou HLAVY) NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OCHRANA MOTOCYKLISTY je mít v helmě mozek se zapnutou funkcí "sebekontrola".
Zbytek nehod je "Insh Alláh" (olej, šterk v zatáčce, nedání přednosti atd, a dle toho Bad Luck / Good Luck).
Nekupuji podle toho co kdo mi razí za klíny do palice, ale co jsem si prošel... a věř tomu, že jsem jeden kokos na hlavě rozlouskl, od té doby termoplast nechci...Tu tlamu na motorce jsem si zasloužil, jel jsem jak debil... přiznám svou vinu - helma je jen na parádu, když jí zkoušíš natvrdo, je na fšecičko pozdě ( stejně to zavinil zkurvenej komunista, byla to "BOERI" z Tuzexu - a tam se stejně prodávaly jen předražený sračky pro nás pitomce zavřený ve skanzenu jménem ČSSR , nebo jsem měl alternativu helmu "CASSIDA INTEGRAL" - NIC JINÝHO V OHRADĚ NEBYLO)
Závidět - tak nízký myšlenky jsem nikdy neměl, přeji všem, aby mi bylo přáno!!! Váhová kategorie helem 1500g je střed,proto střední cena. Váhová karegorie helem 1000g je za 25t pro závodní účely - a to neberu jako luxus...je to benefit pro podávání špičkových výkonů...Já jezdím pro relax, nezávodím v normálním provozu, tak mi stačí jakou mám...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No helmu Boeri měl Toni Mang co získal titul mistra na Kawasaki (250-350) začátkem 80-tých let. Takže to bych bral jako dobrou vizitku. Taky jsem měl dvě dokonce.Ale na Jawu 350 to byl spíše luxus. Ale fakt že jsem se cítil bezpečnějš než když jsem měl předtím jako první casidu integrál. Teda hlava byla každopádně lepší chráněná to je bez debat.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
666S999 píše:znam lidi kterym helma zachranila zivot a to bez kecu...
toz tak
tak jo....uz se vzdavam a od ted bych jezdil jen bez helmy...stejne je jedno jestli ji mas nebo ne....ne ???
tak jo
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
marty...klid...
nikdy jsem nenapsal, " jezdi bez helmy " , bez helmy jezdí jen IDIOTI...
jen lama jezdí v "NAZI helmě" a podobných sračkách jako na chopperech...bez homologace
a neplácej se v extrémech...
končím...
jen lama jezdí v "NAZI helmě" a podobných sračkách jako na chopperech...bez homologace
končím...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: marty...klid...
jsem naprosto v klidu neovlivnen reklamou ani nahodou....666S999 píše:nikdy jsem nenapsal, " jezdi bez helmy " , bez helmy jezdí jen IDIOTI...
končím...
ja mam helmu,,,ty mas helmu...nekupujem ani jeden z nas novou tak se tady nebudeme hadat jako mali kluci...
necht si to kazdy prebere a koupi si dle svych schopnosti a hlavne moznosti...
jsem si naprosto jist ze je to ve VETSINE pripadu otazka penez...
nebrat na ne ohled vybral by si kazdy aspon za 15 jakykoli druh jen aby sednul...a mit kazdy z nas tady kolik potrebuje tak nema helmu za 5 ani jeden..
loncim
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: marty...klid...
Jo Marty je to tak jak píšeš. Je to otázka peněz.MARTY píše:jsem naprosto v klidu neovlivnen reklamou ani nahodou....666S999 píše:nikdy jsem nenapsal, " jezdi bez helmy " , bez helmy jezdí jen IDIOTI...
končím...
ja mam helmu,,,ty mas helmu...nekupujem ani jeden z nas novou tak se tady nebudeme hadat jako mali kluci...
necht si to kazdy prebere a koupi si dle svych schopnosti a hlavne moznosti...
jsem si naprosto jist ze je to ve VETSINE pripadu otazka penez...
nebrat na ne ohled vybral by si kazdy aspon za 15 jakykoli druh jen aby sednul...a mit kazdy z nas tady kolik potrebuje tak nema helmu za 5 ani jeden..
loncim
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
neni proc pochybovat...ja si s chosem rozumim a jsem rad ze mohu byt jeho maly pritelicek...jsme uz stari psi a tady se hadat nebudem...jen proste forujemmilda píše:To jsem rád klucí,že už jste toho nechali!!
-----kupujte helmy-----
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
nedělní kratochvíle...
S Mártym konverzace není žádný boro...(teda ani prst na čudlíku od III. světové války jsem neměl... ) jde skoro dycky o +ovno...
-----kupujte helmy----- , a mějte je na řepě! (krom Bubráka, ten má vyjímku na koupací čepici)
-----kupujte helmy----- , a mějte je na řepě! (krom Bubráka, ten má vyjímku na koupací čepici)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______