ZRX III.
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Já spíš přemýšlím kam má padnout cena, když už teď koupíš rok 05 za 100t
Jestli ho do evropy začnou prodávat, tak u nás nasadí cenu někde na 280t a zase tak moc se jich neprodá
já osobně si ho dovezu z USA jakmile to trochu půjde, no a to ještě ne nového, ale tak rok starého..
No ono mít 110 nebo 122 koní rozdíl je, tahle motorka něco váží a většina lidí co na ni jezdí nejsou úplní drobečci
takže koně se neztratí. Nepotřebuju mít 180kobyl, ale těch 110 je málo...
Jestli ho do evropy začnou prodávat, tak u nás nasadí cenu někde na 280t a zase tak moc se jich neprodá
No ono mít 110 nebo 122 koní rozdíl je, tahle motorka něco váží a většina lidí co na ni jezdí nejsou úplní drobečci
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
protoze je ta motorka jako stvorena pro jizdu na ranchi, no a pak zalezi jak velke stado tech koni honisvolkswagen píše:Kucí nezlobte se na mě, ale proč chcete honit u týhle motorky koně?
...ne vazne, mam rad rychle a silne motorky a nelibi se mi plastove okapotovane hracky, takze chci motorku co vypada jak motorka a chci aby to jelo...a to hodne, protoze obcas potrebuju aby to jelo. Nejsem strejda kochac a nikdy nebudu, jinak bych si sel koupit choppera. 110k je hodne malo, minimum pro me je 130k, ikdyz 180k by bodlo
dobre shrnu to, jsem divnej
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Souhlasím. Když jsem vybíral novej stroj tak esem v rukávu u zrx byl právě výkon. Jezdím hodně ve dvouch a na dlouhý štreky a s 90k to jde jak když s..e a maluje. Na rexoj to jde slušně - cestovní rychlost při přeletu přes německou dálniční síť 180 jako prd. Takže New Rex klidně 180k a budu spokojen. A navíc Rex je muscle byke a to je od slova sval !
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...pravdou je ze ji otocit mohliGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
v-max??? nikdy!!!! na chopprech nejezdim, diky (chopper je pro starsi a pokrocile - rozumej: rozumne lidiZRX 1984 píše:Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.Myslím, že pro mě výkonově stačíí a stejně si užívám nejvíc průběh krouťáku, než nějakou střelbu po rozbitých českých cestách....
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
new V-max mi nepřijde zrovna jako choperKankX píše:v-max??? nikdy!!!! na chopprech nejezdim, diky (chopper je pro starsi a pokrocile - rozumej: rozumne lidiZRX 1984 píše:Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.Myslím, že pro mě výkonově stačíí a stejně si užívám nejvíc průběh krouťáku, než nějakou střelbu po rozbitých českých cestách....
)
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909