protoze je ta motorka jako stvorena pro jizdu na ranchi, no a pak zalezi jak velke stado tech koni honisvolkswagen píše:Kucí nezlobte se na mě, ale proč chcete honit u týhle motorky koně?
...pravdou je ze ji otocit mohliGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.
Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.
v-max??? nikdy!!!! na chopprech nejezdim, diky (chopper je pro starsi a pokrocile - rozumej: rozumne lidiZRX 1984 píše:Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.Myslím, že pro mě výkonově stačíí a stejně si užívám nejvíc průběh krouťáku, než nějakou střelbu po rozbitých českých cestách....
new V-max mi nepřijde zrovna jako choperKankX píše:v-max??? nikdy!!!! na chopprech nejezdim, diky (chopper je pro starsi a pokrocile - rozumej: rozumne lidiZRX 1984 píše:Věděl jsem že se tady ukážeš bazilišku.... Kanx mě dostal B-kingem, spíš jsem si myslel new v-max, ale b-King???????? Nevím nevím, ale jestli byl překuchanej tak třeba. Jenže to máš stejný jako trošku přitunit new rexe... Řekl bych že by stačilo si trošku pohrát s řídící jednotkou, což jeden kámoš udělal druhýmu na Z 1000 a docela dobrý ještě teda nebyl na brzdě, ale říkal, že se mu zdá že chod motoru při plynulým zrychlování je lepší, ale taky to mohl být placebo efektGEORG píše:dívám se, že vidlu tomu pořád neobrátili, asi se potřebují zbavit skladových zásob z Číny![]()
G.Myslím, že pro mě výkonově stačíí a stejně si užívám nejvíc průběh krouťáku, než nějakou střelbu po rozbitých českých cestách....
)