ahoj,tak je to tady,máme štěňata,ale už poslední,mamině je 6 let,tak jsme ji u císaře nechali zrovna sterilizovat.Chtěla jsi dát echo,až budou,kdyby náhodou jsi měla zájem,tady jsou fota.AngelZX-4R píše:Dobrý jména!Mesr píše: my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi![]()
![]()
Hm, nějakého pejska bych chtěla, ale nemohu se rozhodnout...dlouho jsem chtěla Angl. Bullana, teď maj známí Stafordšírskýho Bullana a jsme na rozpacích

ta bílá je naše vymodlená holčička,celou dobu jsme si ji přáli,tak teď je tady.Pak je tam ještě holka a kluk.Nevím,které si vemou lidi od krycího psa z Prahy,takže jedno je volné.Takže čistě teoreticky,kdyby byl zájem,tak jedno mimi je volné.