štěňata bullteriéra

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » pát čer 12, 2009 16:18:15

AngelZX-4R píše:
Mesr píše: my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi :grommit: :)
Dobrý jména! :wink:
Hm, nějakého pejska bych chtěla, ale nemohu se rozhodnout...dlouho jsem chtěla Angl. Bullana, teď maj známí Stafordšírskýho Bullana a jsme na rozpacích :)
ahoj,tak je to tady,máme štěňata,ale už poslední,mamině je 6 let,tak jsme ji u císaře nechali zrovna sterilizovat.Chtěla jsi dát echo,až budou,kdyby náhodou jsi měla zájem,tady jsou fota.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
ta bílá je naše vymodlená holčička,celou dobu jsme si ji přáli,tak teď je tady.Pak je tam ještě holka a kluk.Nevím,které si vemou lidi od krycího psa z Prahy,takže jedno je volné.Takže čistě teoreticky,kdyby byl zájem,tak jedno mimi je volné. :grommit:
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » pon čer 29, 2009 10:38:09

Mesr píše:
AngelZX-4R píše:
Mesr píše: my nemáme chovnou stanici,proto byla štěňata bez PP,ale máma je Cyndy od Kosovky- na výstavách výborná,zkoušky ZZO,ZOP,a táta Quasimodo z Lodice.Na jaře by jsme chtěli krýt bílým bulíkem,v kombinaci s naší holkou jsem zvědav na ty barevné kombinace,já si chci nechat pro sebe bílého kluka,ale jen od naší feny,protože je hodná a vychovaná s dětmi,tak i štěňata-od rána do večera s dětmi :grommit: :)
Dobrý jména! :wink:
Hm, nějakého pejska bych chtěla, ale nemohu se rozhodnout...dlouho jsem chtěla Angl. Bullana, teď maj známí Stafordšírskýho Bullana a jsme na rozpacích :)
ahoj,tak je to tady,máme štěňata,ale už poslední,mamině je 6 let,tak jsme ji u císaře nechali zrovna sterilizovat.Chtěla jsi dát echo,až budou,kdyby náhodou jsi měla zájem,tady jsou fota.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
ta bílá je naše vymodlená holčička,celou dobu jsme si ji přáli,tak teď je tady.Pak je tam ještě holka a kluk.Nevím,které si vemou lidi od krycího psa z Prahy,takže jedno je volné.Takže čistě teoreticky,kdyby byl zájem,tak jedno mimi je volné. :grommit:
Gratuluju :)
Máš PM...
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!

kubiko
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od kubiko » pon čer 29, 2009 15:19:17

Tak za prvé gratuluju a za druhé jak vidim soutěž o nej mazlíčky tak taky přihodím!
TO Zdrahy : Tu bradavku nezávidim!!! já měl jazyk a už bych to nigdy neudělal! au au!

Obrázek

Obrázek
ZX-6 J1-J2 2001 červenáááááá

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon čer 29, 2009 15:42:01

To:
Mesr - krásný štěňata :D
Angel - pokud vybereš, tak hodně štěstí a ať ti dělá jen radost :wink:
Kubiko - Berňáci (psiska, ne úředníci) jsou príma :D jo a ta bradavka to byla mladická nerozvážnost :lol:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

kubiko
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od kubiko » pon čer 29, 2009 15:59:58

tak tak taky sem byl mladé!!! :D :D
ZX-6 J1-J2 2001 červenáááááá

Odpovědět