Vůbec nemusí! Srovnáváš nesrovnatelné...KankX píše:...po ZZR musi byt jizda na choperu jak jizda na trikolce

...neboj, da se na tom jezdit pomalu, jen je to velke odrikaniZdrahy píše:nevím o co přicházím, ale z toho co říkáš tak se na tom nedá jezdit pomalu.. Subjektivní pocit z jízdy je sice fajn, 200kobyl prima, ale já chci do budoucna jezdit rychle na okruhu - ne na silnici. Vím Honzo že tu motorku máš rád a užíváš si to, ale pro mě si myslím není. na okruhu se člověk napumpuje a jede nadoraz, jenže mít tohleto pod zadkem když pojedu druhý den na projížďku, neuměl bych jet pomalu
na to se znám. Nakonec jsem se zbavil i 6ky kvůli tomu, že pomalu to prostě nešlo. Na REXovi taky nejezdím úplnou paštičku, ale většinou se držím pod 200km/hod což se mi na zmrzlině popravdě nedařilo
![]()
No a tak si jednoho dne koupim něco na bublání a třeba se dožiju důchodu![]()
nevim presne o jakych dvou kilech mluvis, jel jsem s tim i vic a presto podle predpisu... byl jsem na ni minuly vikend v Drazdanechfarmář píše:jestli jsou dvě kila v předpisech, tak jsem je Honzo blbě četl![]()
![]()
![]()
uáááá!KankX píše:¨
...dalnici s neomezenou rychlosti mam 20km od baraku
Hitlerovy panely nenavratne vytrhali nekdy pred deseti rokamafarmář píše:uáááá!KankX píše:¨
mluvíš o něčem, co je mi proklatě vzdálené, sry, na to jsem jaksi nepomyslel.......doufám že to už nejsou ty proslulé Hitlerovy panely
na těch jsem kdysi jel když je už rušili v Lipsku, děs běs, něco jako Jihlava-Brno.
Sakra!! To to letí!!!KankX píše:Hitlerovy panely nenavratne vytrhali nekdy pred deseti rokamafarmář píše:uáááá!KankX píše:¨
mluvíš o něčem, co je mi proklatě vzdálené, sry, na to jsem jaksi nepomyslel.......doufám že to už nejsou ty proslulé Hitlerovy panely
na těch jsem kdysi jel když je už rušili v Lipsku, děs běs, něco jako Jihlava-Brno.
jsem to nepocital presne na mesice... jsem to strelil od okakafkalibor píše:No já bych teda řek,že deset let to neni,páč od Drážďan ten drcabahn byl eště před lety devíti.