Vůbec nemusí! Srovnáváš nesrovnatelné...KankX píše:...po ZZR musi byt jizda na choperu jak jizda na trikolce
ZZR 1400
- farmář
- Ghostrider

Kanxi, teď jsi mi připomněl ten fór, jak přivezou do nemocnice 3 zraněné motorkáře. Přijde primář na vizitu a ptá se jich, na čem jeli a jak se jim to stalo.No já mám ZZR, jedu, předjedu babetu, rovinka tak to vosolím vemu jednu Yamahu a najednou zatáčka, no nedobrzdil jsem to, nečekal jsem ji. druhej- No já mám Yamahu, předjela mě Kawa, tak jsem to vosolil a ty vole zatáčka, tak tu už jsem nedal. Ten třetí povídá...já mám babetu, jedu do práce, najednou mě předjel ten na Yamaze, jen to hvízdlo, za chvíli druhej na Kawě, toho jsem v té rychlosti skoro ani neviděl tak mi připadlo že snad stojím!!! a tak jsem slezl.
Takhle nějak jsi to myslel, Kanxi?
Takhle nějak jsi to myslel, Kanxi?
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
No a tak si jednoho dne koupim něco na bublání a třeba se dožiju důchodu
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...neboj, da se na tom jezdit pomalu, jen je to velke odrikaniZdrahy píše:nevím o co přicházím, ale z toho co říkáš tak se na tom nedá jezdit pomalu.. Subjektivní pocit z jízdy je sice fajn, 200kobyl prima, ale já chci do budoucna jezdit rychle na okruhu - ne na silnici. Vím Honzo že tu motorku máš rád a užíváš si to, ale pro mě si myslím není. na okruhu se člověk napumpuje a jede nadoraz, jenže mít tohleto pod zadkem když pojedu druhý den na projížďku, neuměl bych jet pomalu
na to se znám. Nakonec jsem se zbavil i 6ky kvůli tomu, že pomalu to prostě nešlo. Na REXovi taky nejezdím úplnou paštičku, ale většinou se držím pod 200km/hod což se mi na zmrzlině popravdě nedařilo
![]()
No a tak si jednoho dne koupim něco na bublání a třeba se dožiju důchodu![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nevim presne o jakych dvou kilech mluvis, jel jsem s tim i vic a presto podle predpisu... byl jsem na ni minuly vikend v Drazdanechfarmář píše:jestli jsou dvě kila v předpisech, tak jsem je Honzo blbě četl![]()
![]()
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- farmář
- Ghostrider

uáááá!KankX píše:¨
...dalnici s neomezenou rychlosti mam 20km od baraku
mluvíš o něčem, co je mi proklatě vzdálené, sry, na to jsem jaksi nepomyslel...
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Hitlerovy panely nenavratne vytrhali nekdy pred deseti rokamafarmář píše:uáááá!KankX píše:¨
mluvíš o něčem, co je mi proklatě vzdálené, sry, na to jsem jaksi nepomyslel.......doufám že to už nejsou ty proslulé Hitlerovy panely
na těch jsem kdysi jel když je už rušili v Lipsku, děs běs, něco jako Jihlava-Brno.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Sakra!! To to letí!!!KankX píše:Hitlerovy panely nenavratne vytrhali nekdy pred deseti rokamafarmář píše:uáááá!KankX píše:¨
mluvíš o něčem, co je mi proklatě vzdálené, sry, na to jsem jaksi nepomyslel.......doufám že to už nejsou ty proslulé Hitlerovy panely
na těch jsem kdysi jel když je už rušili v Lipsku, děs běs, něco jako Jihlava-Brno.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
-
kafkalibor
- Ghostrider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
jsem to nepocital presne na mesice... jsem to strelil od okakafkalibor píše:No já bych teda řek,že deset let to neni,páč od Drážďan ten drcabahn byl eště před lety devíti.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer