Hlavně je ve správné barvě a to se cení. Věřím že za pade by ji pustil. Jinak bych ještě nezapomínal na GPZetu, tam je i ochrana proti větérku a mouchámKankX píše:Majdinko... tahle vypada dost slusne a kdyby mela i nove pneu co majitel pise, pak bys treba mohla k te tve castce i 5 tis. prihodithttp://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
BATŮŽČÍ FORUM
- lukas.01
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Kluci vy jste zlatí
Fakt moc díky, všechny jsem zhlídla, teď musím vyčkat na chalupáře, až se vrátí do civilizace a rozjedem se po vlastech českých. Pokud někde ještě "potkáte" něco zajímavého, sem s tím.
Marty mi ovšem sehnal luxusku, obzvláště ta oranžová je masakrozní, ovšem masakrozní bude i cena.
Marty mi ovšem sehnal luxusku, obzvláště ta oranžová je masakrozní, ovšem masakrozní bude i cena.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...kdyz Majdinka nechce ochranulukas.01 píše:Hlavně je ve správné barvě a to se cení. Věřím že za pade by ji pustil. Jinak bych ještě nezapomínal na GPZetu, tam je i ochrana proti větérku a mouchámKankX píše:Majdinko... tahle vypada dost slusne a kdyby mela i nove pneu co majitel pise, pak bys treba mohla k te tve castce i 5 tis. prihodithttp://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
, preferoval bych ji.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...no ja bych rekl ze bys nemela premyslet o nejakem prasteni... navic ona se pomackana nadrz a polamane budiky na nahaci take spatne spravujiMajdinka píše:Ale houby, Jirkova ER-6 má moje sympatie, trpět ale nechci, až s tím praštím a následně uvidím cenu na faktuře za opravu plastů
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Jirik da zbytek na malinke splatkyMajdinka píše:Pravda, abych to nepřivolala, co?![]()
Jenže já mám bohužel finanční strop, kroutím se u ceny 55tKč, raději bych fakt do 50tKč. Nás úředníky sice platěj pravidelně, ale máloTakže na Jirkovu musím došetřit.
a co tohle pro zacatek? http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 500-s.html
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- lukas.01
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
KankX ma pravdu, ta GPZeta není špatná volba. Ještě bych mrknul na tuhle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 500-s.html
není sice ještě přihlášená, ale to by nebyl problem a třeba mlinkou slevičku by dali na koci sezony, at jim to nezabírá místo
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 500-s.html
není sice ještě přihlášená, ale to by nebyl problem a třeba mlinkou slevičku by dali na koci sezony, at jim to nezabírá místo
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
GPZ není špatná volba, ale je přeci jen kapotovaná. I když tíhnu ke kapotovaným, raději bych na začátek naháče. Taky netuším, je-li problém, když je v TP 25 kW ale jinak otevřená. Co STK, policajti apod.?
Co vy na to? Poraďte hoši, co byste koupili pro začátky? Samčus chalupaří, tak příprava zůstává na mě
Jinak moc děkuji za snahu, přeci jen lepší poznáte, co stojí za skouknutí, ale kdyby to šlo, raději něco blíž než Jihočeský kraj. I když jak se znám, voňavka bude v Českých Budějovicích
Co vy na to? Poraďte hoši, co byste koupili pro začátky? Samčus chalupaří, tak příprava zůstává na mě
Jinak moc děkuji za snahu, přeci jen lepší poznáte, co stojí za skouknutí, ale kdyby to šlo, raději něco blíž než Jihočeský kraj. I když jak se znám, voňavka bude v Českých Budějovicích
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
vyprdni se na kapotovana/nekapotovana... kdyz s tim placnes skoda bude na obou a uvedeni do bezchybneho stavu vyjde na stejnoMajdinka píše:GPZ není špatná volba, ale je přeci jen kapotovaná. I když tíhnu ke kapotovaným, raději bych na začátek naháče. Taky netuším, je-li problém, když je v TP 25 kW ale jinak otevřená. Co STK, policajti apod.?
Co vy na to? Poraďte hoši, co byste koupili pro začátky? Samčus chalupaří, tak příprava zůstává na mě![]()
![]()
25kW v technicaku a otevrena motorka ti muze byt ukradena... tedy pokud si delas ridicak NEOMEZENY, coz predpokladam...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
vyprdni se na kapotovana/nekapotovana... kdyz s tim placnes skoda bude na obou a uvedeni do bezchybneho stavu vyjde na stejno
...vem GPZ, lip pojede, stoji taky par supu a kdyz se ti vic libi kapoty tak nevahej. Ten odkaz co jsem nahodil vypada fakt dobre a duveryhodne, a jestli plati ze je koupena v CR, pak by to mohla byt trefa
25kW v technicaku a otevrena motorka ti muze byt ukradena... tedy pokud si delas ridicak NEOMEZENY, coz predpokladam...[/quote]
Předpokládáš správně, nemá cenu se picat s "malým ridičákem" a pak tam za rok jít znovu.
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZ
co tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
25kW v technicaku a otevrena motorka ti muze byt ukradena... tedy pokud si delas ridicak NEOMEZENY, coz predpokladam...[/quote]
Předpokládáš správně, nemá cenu se picat s "malým ridičákem" a pak tam za rok jít znovu.
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZ
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...vypada dobre, mam se jet na ni podivat?Majdinka píše: Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZco tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
PS.: ...navic ma pneu Dunlop, ta nemuze byt spatna
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.KankX píše:...vypada dobre, mam se jet na ni podivat?Majdinka píše: Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZco tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
PS.: ...navic ma pneu Dunlop, ta nemuze byt spatna![]()
![]()
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
prvni cast myslim vazne, ...to PS.: byl vtipMajdinka píše:Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.KankX píše:...vypada dobre, mam se jet na ni podivat?Majdinka píše: Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZco tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
PS.: ...navic ma pneu Dunlop, ta nemuze byt spatna![]()
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
...vypada dobre, mam se jet na ni podivat?
[/quote]
Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.[/quote]
prvni cast myslim vazne, ...to PS.: byl vtip
[/quote]
Čteš mi tak trochu myšlenky, napadlo mě, že jsi někde poblíž. I majiteli jsem říkala, zda by se tam mohl případně zastavit na okouknutí kamarád. Neměl nic proti. Mám mu zavolat? Možná lépe ty, že by ses¨s ním dohodl rovnou kdy. Hovořila jsem s ním cca před 15-20 minutama a znáš mě, už ví, že jsem z KAWA clubu.

Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.[/quote]
prvni cast myslim vazne, ...to PS.: byl vtip
Čteš mi tak trochu myšlenky, napadlo mě, že jsi někde poblíž. I majiteli jsem říkala, zda by se tam mohl případně zastavit na okouknutí kamarád. Neměl nic proti. Mám mu zavolat? Možná lépe ty, že by ses¨s ním dohodl rovnou kdy. Hovořila jsem s ním cca před 15-20 minutama a znáš mě, už ví, že jsem z KAWA clubu.
Majdinka ER-5