BATŮŽČÍ FORUM

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
lukas.01
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.01 » úte zář 15, 2009 19:13:43

KankX píše:Majdinko... tahle vypada dost slusne a kdyby mela i nove pneu co majitel pise, pak bys treba mohla k te tve castce i 5 tis. prihodit ;-) http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
Hlavně je ve správné barvě a to se cení. Věřím že za pade by ji pustil. Jinak bych ještě nezapomínal na GPZetu, tam je i ochrana proti větérku a mouchám :lol:, preferoval bych ji.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » úte zář 15, 2009 20:30:26

Kluci vy jste zlatí :goodman: Fakt moc díky, všechny jsem zhlídla, teď musím vyčkat na chalupáře, až se vrátí do civilizace a rozjedem se po vlastech českých. Pokud někde ještě "potkáte" něco zajímavého, sem s tím. :P
Marty mi ovšem sehnal luxusku, obzvláště ta oranžová je masakrozní, ovšem masakrozní bude i cena. :cry:
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 15, 2009 20:37:06

lukas.01 píše:
KankX píše:Majdinko... tahle vypada dost slusne a kdyby mela i nove pneu co majitel pise, pak bys treba mohla k te tve castce i 5 tis. prihodit ;-) http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html
Hlavně je ve správné barvě a to se cení. Věřím že za pade by ji pustil. Jinak bych ještě nezapomínal na GPZetu, tam je i ochrana proti větérku a mouchám :lol:, preferoval bych ji.
...kdyz Majdinka nechce ochranu :-( ...ona chce trpet ;-) ...jinak by vzala er6f od Jirky :D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » úte zář 15, 2009 20:47:04

Ale houby :lol: , Jirkova ER-6 má moje sympatie, trpět ale nechci, až s tím praštím a následně uvidím cenu na faktuře za opravu plastů :cry: :lol:
Majdinka ER-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 15, 2009 21:15:56

Majdinka píše:Ale houby :lol: , Jirkova ER-6 má moje sympatie, trpět ale nechci, až s tím praštím a následně uvidím cenu na faktuře za opravu plastů :cry: :lol:
...no ja bych rekl ze bys nemela premyslet o nejakem prasteni... navic ona se pomackana nadrz a polamane budiky na nahaci take spatne spravuji ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » úte zář 15, 2009 21:43:34

Pravda, abych to nepřivolala, co? :roll:
Jenže já mám bohužel finanční strop, kroutím se u ceny 55tKč, raději bych fakt do 50tKč. Nás úředníky sice platěj pravidelně, ale málo :cry: Takže na Jirkovu musím došetřit. :?
Majdinka ER-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 15, 2009 21:58:00

Majdinka píše:Pravda, abych to nepřivolala, co? :roll:
Jenže já mám bohužel finanční strop, kroutím se u ceny 55tKč, raději bych fakt do 50tKč. Nás úředníky sice platěj pravidelně, ale málo :cry: Takže na Jirkovu musím došetřit. :?
Jirik da zbytek na malinke splatky :wink:

a co tohle pro zacatek? http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 500-s.html
----- (W) -----
young oldtimer

lukas.01
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas.01 » stř zář 16, 2009 17:21:53

KankX ma pravdu, ta GPZeta není špatná volba. Ještě bych mrknul na tuhle
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... 500-s.html
není sice ještě přihlášená, ale to by nebyl problem a třeba mlinkou slevičku by dali na koci sezony, at jim to nezabírá místo
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř zář 16, 2009 18:39:13

GPZ není špatná volba, ale je přeci jen kapotovaná. I když tíhnu ke kapotovaným, raději bych na začátek naháče. Taky netuším, je-li problém, když je v TP 25 kW ale jinak otevřená. Co STK, policajti apod.?
Co vy na to? Poraďte hoši, co byste koupili pro začátky? Samčus chalupaří, tak příprava zůstává na mě :cry: :lol:
Jinak moc děkuji za snahu, přeci jen lepší poznáte, co stojí za skouknutí, ale kdyby to šlo, raději něco blíž než Jihočeský kraj. I když jak se znám, voňavka bude v Českých Budějovicích :lol:
Majdinka ER-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř zář 16, 2009 19:15:55

Majdinka píše:GPZ není špatná volba, ale je přeci jen kapotovaná. I když tíhnu ke kapotovaným, raději bych na začátek naháče. Taky netuším, je-li problém, když je v TP 25 kW ale jinak otevřená. Co STK, policajti apod.?
Co vy na to? Poraďte hoši, co byste koupili pro začátky? Samčus chalupaří, tak příprava zůstává na mě :cry: :lol:
Jinak moc děkuji za snahu, přeci jen lepší poznáte, co stojí za skouknutí, ale kdyby to šlo, raději něco blíž než Jihočeský kraj. I když jak se znám, voňavka bude v Českých Budějovicích :lol:
vyprdni se na kapotovana/nekapotovana... kdyz s tim placnes skoda bude na obou a uvedeni do bezchybneho stavu vyjde na stejno :-( ...vem GPZ, lip pojede, stoji taky par supu a kdyz se ti vic libi kapoty tak nevahej. Ten odkaz co jsem nahodil vypada fakt dobre a duveryhodne, a jestli plati ze je koupena v CR, pak by to mohla byt trefa ;-)

25kW v technicaku a otevrena motorka ti muze byt ukradena... tedy pokud si delas ridicak NEOMEZENY, coz predpokladam...
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř zář 16, 2009 19:19:36

vyprdni se na kapotovana/nekapotovana... kdyz s tim placnes skoda bude na obou a uvedeni do bezchybneho stavu vyjde na stejno :-( ...vem GPZ, lip pojede, stoji taky par supu a kdyz se ti vic libi kapoty tak nevahej. Ten odkaz co jsem nahodil vypada fakt dobre a duveryhodne, a jestli plati ze je koupena v CR, pak by to mohla byt trefa ;-)

25kW v technicaku a otevrena motorka ti muze byt ukradena... tedy pokud si delas ridicak NEOMEZENY, coz predpokladam...[/quote]

Předpokládáš správně, nemá cenu se picat s "malým ridičákem" a pak tam za rok jít znovu.

http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html

Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZ :lol: co tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
Majdinka ER-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř zář 16, 2009 20:00:51

Majdinka píše: Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZ :lol: co tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.
...vypada dobre, mam se jet na ni podivat?

PS.: ...navic ma pneu Dunlop, ta nemuze byt spatna :wink: :lol: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř zář 16, 2009 20:02:47

KankX píše:
Majdinka píše: Jak se tady tak pohybuju po netu, a lovím, než koupím GPZ :lol: co tahle? Mluvila jsem s majitelem, připouští, že řetězovka by chtěla příští rok nová a jinak že je O.K.

Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.
Majdinka ER-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř zář 16, 2009 20:03:39

Majdinka píše:
KankX píše:

Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.
prvni cast myslim vazne, ...to PS.: byl vtip :-)
----- (W) -----
young oldtimer

Majdinka
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Majdinka » stř zář 16, 2009 20:07:30

PS.: ...navic ma pneu Dunlop, ta nemuze byt spatna :wink: :lol: :lol:[/quote]

Myslíš to vážně? Chlapík je někde od Chomutova.[/quote]

prvni cast myslim vazne, ...to PS.: byl vtip :-)[/quote]

Čteš mi tak trochu myšlenky, napadlo mě, že jsi někde poblíž. I majiteli jsem říkala, zda by se tam mohl případně zastavit na okouknutí kamarád. Neměl nic proti. Mám mu zavolat? Možná lépe ty, že by ses¨s ním dohodl rovnou kdy. Hovořila jsem s ním cca před 15-20 minutama a znáš mě, už ví, že jsem z KAWA clubu.

:lol:
Majdinka ER-5

Odpovědět