Jsem zde nováček

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob led 31, 2009 21:23:31

ivanversys píše:Rád Tě uvidím na nějakém sletu.
To my tebe taky! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » pon úno 02, 2009 21:30:09

KankX píše:
Teamgreen píše:
Roman - ZX12 píše:prilba s vyklapeci slunecni clonou dela treba Schuberth, vlastnim S1 pro a na tu clonu nedam dopustit, hrozne prakticka zalezitost, navic ta helma je extremne ticha. :wink:
Díky, omrknu to
pokud ne vyklapecku, pak ja mam tuhle http://www.motohavrda.cz/index.php?nid= ... BlueGunMat ma vnitrni slunecni clonu a vubec neni zla... na rozdil od jinych i 2x drazsich co jsem mel pred ni, doporucuji fakt zkusit.
dik za typ, (nebo tip?), všiml jsem si tvojí odpovědi až teď, ale v každým případě jí potřebuju vyzkoušet, když ne za jízdy, tak aspoň velikost. Jinak dizajn je fakt pěknej a co hluk?
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon úno 02, 2009 22:47:58

Teamgreen píše:
KankX píše:
Teamgreen píše: Díky, omrknu to
pokud ne vyklapecku, pak ja mam tuhle http://www.motohavrda.cz/index.php?nid= ... BlueGunMat ma vnitrni slunecni clonu a vubec neni zla... na rozdil od jinych i 2x drazsich co jsem mel pred ni, doporucuji fakt zkusit.
dik za typ, (nebo tip?), všiml jsem si tvojí odpovědi až teď, ale v každým případě jí potřebuju vyzkoušet, když ne za jízdy, tak aspoň velikost. Jinak dizajn je fakt pěknej a co hluk?
no ja sel prave po hluku... a kdyz jsem se v ni projel tak bylo rozhodnuto, par prileb uz jsem mel a tahle je jedna z tech opravdu tissich... o design mi uz davno nejde, spis o to jak sedi a jak moc je hlucna ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Odpovědět