POLICIE na motorkách
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když by sis přečetl článek, tak zjistíš, že to nebyl žádnej šmejd na kradené motorce, ale spíš jen "vybátej" týpek, kterej měl obavy, aby ho nechytli ne za to, že jel moc rychle, ale že letěl moc nízko!volkswagen píše:Tak tady se jich zastanu, pravděpodbně honili nějakého šmejda na kradené motorce. To zase Hut ab přátelé.

Takže zastání není na místě, za bouračku si mohli sami...holt tu káru neukočírovali no, stane se...ale PČR by mininálně nemělo!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kbyby jel na čórce, tak si piš, že by to patřičně v tom článku rozmázli!Jirka_Z píše:Noo taky bych rekl, ze nehonili "čórku" ale nekoho kdo proste "letel" moc rychle...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jen dotaz. Jak se při tom, když ten maník nezastaví a ujíždí na místě pozná, že má vše v pořádku a ujíždí jen ze sportu? Neznám podrobnosti a nebudu teda soudit čí je to vina, ale myslím, že je úplně jedno, jeslti ujížděl jen kůvli srachu o pár stovek a body, nebo kvůli tomu, že jel na kradené, protože v ten moment kdy ujížděl to nemohli vědět.
ZX-12R naked
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ajeje pan policista
No co ti na to rict nez - mas pravdu, ale myslim si, ze jsetli ho chytli nekteri dalsi, protoze tihle uz to asi nezvladli
, tak si myslim, ze by to tam urcite psali... Nevim a mas pravdu - tezko rict, kazdopadne je to usmevny... 

No co ti na to rict nez - mas pravdu, ale myslim si, ze jsetli ho chytli nekteri dalsi, protoze tihle uz to asi nezvladli

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- farmář
- Ghostrider
moc úsměvný to není, jenže . Kde a proč a jak se střetli netuším....tak to komentit nebudu. Stane se. Ujížděl, takže měl proč,to je vždycky moc podezřelé,nemyslíte? No a že ho chytli další za rohem je jasné, protože myšlence, že někdo někoho honí a dohoní věří jen lidi, co s tím nemají moc kontakt....jedni honí, druzí nadjíždějí,když je kdo, od toho je jich víc a dispečink. Prasecké honičky a hrdinství za cenu hromadných bouraček každej rád nechá filmařům, akorát tady se někde potkali měští se státníma, protože se evidentně informují,ale asi nemají komunikaci na úrovni vozidel mezi sebou, takže měli smolíka, že se nejspíš na jedné křižovatce vyrojila dvě auta na plný koule najednou a bylo. Zase jsme u nepředpokládaných rychlostí ostatních vozidel, pokud já předpokládám že všichni kolem jedou jak mají jen já poletím jak prase, tady je názorný příklad selhání tohoto předpokladu!
jo je blbý, že se zrakvěj kvůli někomu,kdo jel jen rychle kde neměl, no.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Jirko
Až ti ukradnou motorku jako mě, budeš o lidech kteří na motorce policajtům ujíždějí třeba přemýšlet jinak. Jak má ten policajt poznat, když mu ujíždí že se vlastně jen bojí, protože vlastně jen jel ve městě kilo, ale to je v poho...
V tomhle případě měli policajti smůlu, ty chlapi tam byli v práci a snažili se svoji práci dělat tak jak mají..

V tomhle případě měli policajti smůlu, ty chlapi tam byli v práci a snažili se svoji práci dělat tak jak mají..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
já se jich nechci zastávat, jak jsem napsal nic o tom nevím a někdo tu chybu udělal určitě (druhá věc je, že prostě riziko chyb se tady zvyšuje). Jen se mě zdálo že debata směřuje směrem zloděj motorky=chudáci, že se rozsekali, přestupce=chachacha, to jsou ale blbové, proč ho honí když neumí jezdit. Ale možná jsem is to jen blbě přebral.Jirka_Z píše:Ajeje pan policista![]()
No co ti na to rict nez - mas pravdu, ale myslim si, ze jsetli ho chytli nekteri dalsi, protoze tihle uz to asi nezvladli, tak si myslim, ze by to tam urcite psali... Nevim a mas pravdu - tezko rict, kazdopadne je to usmevny...
Jinak Farmář má v tomto dost pravdy. Další věc je, že po tomto dojde učitě k nějakému opatření ve smyslu, ujíždí, tak se na to raději vykašlete. Určitě ne oficiálně a na plnou hubu, ale já sám jednou dostal takový pokyn a to jen kvůli limitům na beznín.
A poslední věc u PČR narozdíl třeba od Vojenské policie, nejsou žádné kurzy ježdění (kromě pár specila útvarů), takže máš řidíčák, uděláš pravidlně 1x ročně testy a val. Nedělám si iluze že i když každý den najezdím kolem 100km není X daleko lepších řidičů než jsem já a věř, že drbani v autech žijí, takže řídit taky umí.
Fuj to jsem se zase rozepsal.
PS: Nechci aby to bylo bráno jako obhajoba PČR, na to už kašlu, o této firmě si myslím dost špatného sám, ale jen prostě dodání dalších informací k umožnění jiného pohledu na věc.
ZX-12R naked
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že byla správná věc, že zatím jeli.
Otázka je, jestli na to skutečně měli, když to dopadlo jak dopadlo, nicméně vzhledem ke kolizi MP a PČR bych řekl, že nebudou mít propojené komunikační kanály a může to nastat natotata..
Je mi těch chlapů líto, kvůli pitomci, co se snaží zachránit si řidičák to jeden málem odnesl životem.
Mmch teď už nevím kde, ale dočetl jsem se, že borce čapli o ulici dál a nenadýchal, motorka kradená nebyla, prostě jel rychle. A tohle je bohužel ten případ, kdy rychlou jízdu motorkáře odsral zdravím někdo jinej. Na druhou stranu si tu práci vybral sám.
A nechme to koňovi, ten má věčí hlavu a modleme se, aby se na nás kámoši toho zraněného nešli hojit co?
Otázka je, jestli na to skutečně měli, když to dopadlo jak dopadlo, nicméně vzhledem ke kolizi MP a PČR bych řekl, že nebudou mít propojené komunikační kanály a může to nastat natotata..
Je mi těch chlapů líto, kvůli pitomci, co se snaží zachránit si řidičák to jeden málem odnesl životem.
Mmch teď už nevím kde, ale dočetl jsem se, že borce čapli o ulici dál a nenadýchal, motorka kradená nebyla, prostě jel rychle. A tohle je bohužel ten případ, kdy rychlou jízdu motorkáře odsral zdravím někdo jinej. Na druhou stranu si tu práci vybral sám.
A nechme to koňovi, ten má věčí hlavu a modleme se, aby se na nás kámoši toho zraněného nešli hojit co?
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Trocha do mlýna
Jelikož tohle téma taky sleduju, tak přihodím svůj názor.
Myslim si že se zachovaly policajti dobře, přecijen je vidět že se snaží dělat trochu pořádek.
Ujíždění policajtům jsme řešily v jiným tématu a myslim že měl rovnou zastavit, tim že ujížděl si nepomohl a policajt dostane náhradu škody.
Policajty hodnotim kladně, motorkář se měl postavit k tomu co provedl zodpovědně a třeba by to skončilo jen domluvou, pochybuju, že měly radar etc. Jak tu již zaznělo, stopro si myslely, že je mašina kradená.
Myslim si že se zachovaly policajti dobře, přecijen je vidět že se snaží dělat trochu pořádek.
Ujíždění policajtům jsme řešily v jiným tématu a myslim že měl rovnou zastavit, tim že ujížděl si nepomohl a policajt dostane náhradu škody.
Policajty hodnotim kladně, motorkář se měl postavit k tomu co provedl zodpovědně a třeba by to skončilo jen domluvou, pochybuju, že měly radar etc. Jak tu již zaznělo, stopro si myslely, že je mašina kradená.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D