už se těšíme na další akci

...jo taky jsem koukal jak mu to upaluje. Navrhoval jsem mu aby vymenil stroj, protoze se ta Karlova rychlost k typu jeho stroje tak uplne nehodiHonza-Zed píše:4 karelkavka: jelo se s tebou pekne, netusil jsem ze jezdis jak divoch....![]()
to bys melCowboycolo píše:...abych se mohl pripojit...sice taky mi tam pribylo necelych 200 km, ale porad solicko me neba...chce to pravidelne stridat
taky jezdime na kochackulukas.01 píše:Taky jsem v pořádku dorazil tam kam jsem chtěl a na tacháči přibylo 320km. Dnes toho bylo opravdu hodně, jak motorek na cestě, tak příslušníků Policie ČR. Asi se zaměřili na Mělník, když je to nejrizikovější místo na našich silnicích a my si tam klidně jezdímeBylo to super, na můj vkus celkem rychlé (cesta s Čermákovic bandou), jezím víc na pohodu, ale občas je potřeba vyhnat pavouky, hlavně teď po zimně. Taky jsem doma na motorce žádné nenašel, jen nějaké rozpláclé mouchy a včelky.
Ja to zkouknul jen v sobotu pres telefon, nic se nedelo tak v nedeli jsem uz nekoukal...a sobota se mi hodila vic. Vsak ono to jednou vyjde a nekde na ceste dolu se sjedemKankX píše:to bys melCowboycolo píše:...abych se mohl pripojit...sice taky mi tam pribylo necelych 200 km, ale porad solicko me neba...chce to pravidelne stridat...puvodne jsem si myslel ze se nahlasis a pojedes