už se těšíme na další akci
Sobota popř. neděle - Pražáci
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
uz jsme take doma, Blanka si ted dava zadek dohromady a pry na Zetku jako spolujezdec uz nikdy v zivote
Projizdka to byla super, jen skoda ze kdyz se to zacalo tak hezky rozjizdet, tak nas zacali brzdit ty cajti
...ze jich tam ale bylo, co???? Tolik hlidek na 10km jsem vzivote nevidel, mozna budeme i ve zpravach 
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- karelkavka
- Easy rider

- lukas.01
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem v pořádku dorazil tam kam jsem chtěl a na tacháči přibylo 320km. Dnes toho bylo opravdu hodně, jak motorek na cestě, tak příslušníků Policie ČR. Asi se zaměřili na Mělník, když je to nejrizikovější místo na našich silnicích a my si tam klidně jezdíme
Bylo to super, na můj vkus celkem rychlé (cesta s Čermákovic bandou), jezím víc na pohodu, ale občas je potřeba vyhnat pavouky, hlavně teď po zimně. Taky jsem doma na motorce žádné nenašel, jen nějaké rozpláclé mouchy a včelky.
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
Taky sem dorazil, cely a v poradku... Natocil sem peknych 200km ve stihacim tempu a po rozbitych okreskach...
Do prace jsem to stacil akorat... Asi se zacnu uvolnovat casteji z prace, kdyz to tak pekne proslo....
4 karelkavka: jelo se s tebou pekne, netusil jsem ze jezdis jak divoch....

Do prace jsem to stacil akorat... Asi se zacnu uvolnovat casteji z prace, kdyz to tak pekne proslo....
4 karelkavka: jelo se s tebou pekne, netusil jsem ze jezdis jak divoch....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
...asi budu muset nejak zazit kontrolovat web i pres weekend
...abych se mohl pripojit...sice taky mi tam pribylo necelych 200 km, ale porad solicko me neba...chce to pravidelne stridat 
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...jo taky jsem koukal jak mu to upaluje. Navrhoval jsem mu aby vymenil stroj, protoze se ta Karlova rychlost k typu jeho stroje tak uplne nehodiHonza-Zed píše:4 karelkavka: jelo se s tebou pekne, netusil jsem ze jezdis jak divoch....![]()
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: ...asi budu muset nejak zazit kontrolovat web i pres wee
to bys melCowboycolo píše:...abych se mohl pripojit...sice taky mi tam pribylo necelych 200 km, ale porad solicko me neba...chce to pravidelne stridat
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
taky jezdime na kochackulukas.01 píše:Taky jsem v pořádku dorazil tam kam jsem chtěl a na tacháči přibylo 320km. Dnes toho bylo opravdu hodně, jak motorek na cestě, tak příslušníků Policie ČR. Asi se zaměřili na Mělník, když je to nejrizikovější místo na našich silnicích a my si tam klidně jezdímeBylo to super, na můj vkus celkem rychlé (cesta s Čermákovic bandou), jezím víc na pohodu, ale občas je potřeba vyhnat pavouky, hlavně teď po zimně. Taky jsem doma na motorce žádné nenašel, jen nějaké rozpláclé mouchy a včelky.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Cowboycolo
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Re: ...asi budu muset nejak zazit kontrolovat web i pres wee
Ja to zkouknul jen v sobotu pres telefon, nic se nedelo tak v nedeli jsem uz nekoukal...a sobota se mi hodila vic. Vsak ono to jednou vyjde a nekde na ceste dolu se sjedemKankX píše:to bys melCowboycolo píše:...abych se mohl pripojit...sice taky mi tam pribylo necelych 200 km, ale porad solicko me neba...chce to pravidelne stridat...puvodne jsem si myslel ze se nahlasis a pojedes
ZX9R (01) - historie
CKC numero 779
CKC numero 779
- karelkavka
- Easy rider