Z klubu nikdo

ano presne tak...my si tady s kamarady volame taky a jen strucne...za pul hodky tam a tam a pila na sraz...kdyz se chce tak to jde....a konkretne v nedeli brnenska ctyrka...nadherna vyjizdka....nadherna....Z. píše:Bylo to okamžité rozhodnutí. Sry příštětomson píše:NJ kdybys nekoho upozornil ze pojedes tak by se tam mozna nekdo objevil.Z. píše:Jsem se byl jenom tak pro radost projet do motobaru U Hanky v Bílovci.
Z klubu nikdo![]()
no jo, to víš, k nám na venkov ještě telefony nedorazilyMARTY píše:ano presne tak...my si tady s kamarady volame taky a jen strucne...za pul hodky tam a tam a pila na sraz...kdyz se chce tak to jde....a konkretne v nedeli brnenska ctyrka...nadherna vyjizdka....nadherna....Z. píše:Bylo to okamžité rozhodnutí. Sry příštětomson píše: NJ kdybys nekoho upozornil ze pojedes tak by se tam mozna nekdo objevil.![]()
no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
Koukamrudormi píše:no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
nejezdím a ten co jede se mnou se zase třeba nechce "kochat"...
proto mám raději srazíky, kde si vklidu dojedu, pokecáme a pak se pak každý vydá svou cestou a SVÝM TEMPEM
ty jo ... ty jsi se rozpovídalrudormi píše:no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
nejezdím a ten co jede se mnou se zase třeba nechce "kochat"...
proto mám raději srazíky, kde si v klidu dojedu, pokecáme a pak se každý vydá svou cestou a SVÝM TEMPEM
Tak byl jsi to ty v te bile plechovce...myslel jsem si to zpozoroval jsem az na posledni chvili....byl jsem v Kuncicich...Z. píše:4 tomson: Hele, brachu, byl jsi viděn dneska v 17.20 na Čeladné směrem na Kunčice p.O. Já blikám, troubím, za jízdy z plechovky vyskakuju a pán nic. Jede dál ...