Z klubu nikdo
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
ano presne tak...my si tady s kamarady volame taky a jen strucne...za pul hodky tam a tam a pila na sraz...kdyz se chce tak to jde....a konkretne v nedeli brnenska ctyrka...nadherna vyjizdka....nadherna....Z. píše:Bylo to okamžité rozhodnutí. Sry příštětomson píše:NJ kdybys nekoho upozornil ze pojedes tak by se tam mozna nekdo objevil.Z. píše:Jsem se byl jenom tak pro radost projet do motobaru U Hanky v Bílovci.
Z klubu nikdo![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
no jo, to víš, k nám na venkov ještě telefony nedorazilyMARTY píše:ano presne tak...my si tady s kamarady volame taky a jen strucne...za pul hodky tam a tam a pila na sraz...kdyz se chce tak to jde....a konkretne v nedeli brnenska ctyrka...nadherna vyjizdka....nadherna....Z. píše:Bylo to okamžité rozhodnutí. Sry příštětomson píše: NJ kdybys nekoho upozornil ze pojedes tak by se tam mozna nekdo objevil.![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
proto mám raději srazíky, kde si v klidu dojedu, pokecáme a pak se každý vydá svou cestou a SVÝM TEMPEM
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
Koukamrudormi píše:no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
nejezdím a ten co jede se mnou se zase třeba nechce "kochat"...
proto mám raději srazíky, kde si vklidu dojedu, pokecáme a pak se pak každý vydá svou cestou a SVÝM TEMPEM
To byl nejaky jiny Rudormi...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
jo tak závody to je jiná
ne vážně, má cestovní rychlost je 120, max 140. ale klidně se dokážu vléct za plechovkama 80 (když nemůžu předjet - podle hesla kam nevidím, tam nejedu...)
ale zpět k tématu: ostraváci, vyjížďka ...
ne vážně, má cestovní rychlost je 120, max 140. ale klidně se dokážu vléct za plechovkama 80 (když nemůžu předjet - podle hesla kam nevidím, tam nejedu...)
ale zpět k tématu: ostraváci, vyjížďka ...
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
ty jo ... ty jsi se rozpovídalrudormi píše:no co, jezdím hooodně pomalu, předjíždím když mám jistotu na 150 % atd. však jammes a z. to ví, párkrát jsme spolu jeli na mlýnky, do lužan, ... tak hlavně proto. vždy, když už jedou dva, tak se musí jeden druhému přizpůsobit. já palbuZ. píše:to je dobré, to se mi líbírudormi píše:já stejně nejraději jezdím sám![]()
![]()
![]()
nejezdím a ten co jede se mnou se zase třeba nechce "kochat"...
proto mám raději srazíky, kde si v klidu dojedu, pokecáme a pak se každý vydá svou cestou a SVÝM TEMPEM
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Tak byl jsi to ty v te bile plechovce...myslel jsem si to zpozoroval jsem az na posledni chvili....byl jsem v Kuncicich...Z. píše:4 tomson: Hele, brachu, byl jsi viděn dneska v 17.20 na Čeladné směrem na Kunčice p.O. Já blikám, troubím, za jízdy z plechovky vyskakuju a pán nic. Jede dál ...
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....