rozborka
Re: rozborka
nechci z toho udelat streeta jako streeta, stejne tak rexe nechci dat presne do origo stavu. pokud zacnu s opravou, rozhodne to bude mit kaplicku jako rex, ale zbytek uz je ve hvezdach 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
PROSTĚ konstatujeme, paniku si domyslel a nafoukl Kankx. Čili Honzo, jestli si myslíš, že Tildova je ťuklá jako každá druhá "bořená" motka - po tom salto mortale. Tak asi potřebuješ brýle na čtení.Pavel ZRX píše:Z. píše:Zadnou paniku nesirim(me), jenom vyjadruji (jeme) svuj nazor.
Klidně sem dám mojeho Rexe po havárce pro ilustraci, a měl hnutý zadek a předek slovy "dvaapůl" centimetru. Ať sem dodá Tilda poté taky míry "štaflí"...
Ono je rozdíl bourat, padat, letět a tak... a trubky / deltabox. Co jsem se bavil s maníkem, rám u Rexe jde rovnat, ale když bude v "piheli" krk řízení, tak je to KO. V krku se to rovná veeelmi špatně, a podle předního kola pod motorem to je PANIKA.

A jsme zas u mrdek jako vždy tady! Dobře opravené a na férovku přiznané v CZ neexistují. Inš Alláh! Alláh akbar!
Tildo, (už Tě strašit nebudu - což si myslí "domýšleči), je to jen Tvůj boj. Nejsi první, ani poslední, sem Ti už psát nebudu, jsou na to povolanější. Každý soudruh má jiný vkus, awwwoo ttomm tto jjje! Pápálálá!

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pepiku, nezlob666S999 píše:Klidně sem dám mojeho Rexe po havárce pro ilustraci, a měl hnutý zadek a předek slovy "dvaapůl" centimetru. Ať sem dodá Tilda poté taky míry "štaflí"...
Ono je rozdíl bourat, padat, letět a tak... a trubky

...ale to uz je zase jina pohadka

P.S.: ...jeste jsem tam vynechal jednu dulezitou vec, podsedlak byl samozrejme taky uplne jinde, bez nahrati lesenarska trubka a metr spravi vse... po aplikaci podsedlove plasty sedly presne na diry, sedlo slo zacvakavat uplne lehce, vyska od zeme byla jako u jinych ZR7... madla jsem koupit jeta, podrena a prelakoval je

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to co jsem napsal vsak neni universalni reseni, treba je ta Tildovo opravdu hnuta tak ze bude oprava uplne mimo misu, ale podle fotek mi to proste nepripada...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo a tresnicka na zaver... motorku opravovala Blanka
...ja mel totiz obe ruce zlomeny 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Blaničko, jseš frajerkaKankX píše:jo a tresnicka na zaver... motorku opravovala Blanka...ja mel totiz obe ruce zlomeny

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
souhlasím s Honzou... Já bych do opravy šel bez obav. Že se rex po srovnání rámu cestou rozlomí, tomu předpokládám nevěří ani ti, co to psali 
Apropos...kolik soudruhů pozná hnutej rám, pokud mu motorka nebude sama zatáčet nebo se s ním nebude přetahovat o řidítka?

Apropos...kolik soudruhů pozná hnutej rám, pokud mu motorka nebude sama zatáčet nebo se s ním nebude přetahovat o řidítka?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže si vole nahezkal jebku a eště se tu tim chlubíš 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nenahezkal... na kolene za par supu jsem z ni udelal zpet funkcni motorku "jako novou" a jeste jsme s ni najeli peknych par tisic KM (dovolena atd.) nez sla z domu. (z domu sla protoze ZR7 malo tahala oproti rexovivolkswagen píše:Takže si vole nahezkal jebku a eště se tu tim chlubíš

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
dnes jsem byl u Vachulacu. sice chce videt motorku, ale podle fotek rekl ze oprava nebude problem. tipuje hnuty krk rizeni, ale ani to neni problem srovnat
posvaruji vsechny plasty, umi vyrobit nejaky pekny bryle na jakykoliv predni vidle
se srovnanim ramu, lakem, atd. to komplet odhadnul na 30-45 tis, takze uz vymyslim co dalsiho tam necham udelat

se srovnanim ramu, lakem, atd. to komplet odhadnul na 30-45 tis, takze uz vymyslim co dalsiho tam necham udelat

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mel jsi dat na rady, prodat co z rexe zbylo za dvacku a za 75 si mohl mit skorolestenku jen parkrat bouranou a opravovanou, takhle budes mit furt tu starou hujdu a za nekrestanskych 45Tilda píše:dnes jsem byl u Vachulacu. sice chce videt motorku, ale podle fotek rekl ze oprava nebude problem. tipuje hnuty krk rizeni, ale ani to neni problem srovnatposvaruji vsechny plasty, umi vyrobit nejaky pekny bryle na jakykoliv predni vidle

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
tak ja si to jeste rozmyslim 

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Hele rovnání krku řízení není prdel, to ani Kanx neměl.......... Nech si to pospravovat, ale až Ti to bude při bržení cvakat, bo to už nikdy nikdo nesrovná tak jak to bylo a ložiska v krku řízení budou skřípat, tak to bych radši koipil v německu za 75 rexe třeba s 50 tis km, ale bude rovnej a třeba ještě někdy prodejnej
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Seky,já už opravdu myslím,že chceš bejt věštec prognostik za každou cenu. Nech toho,každý má svůj vlastní mozek!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Nechci bejt věštec jen píšu svůj názor...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909