rozborka

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Re: rozborka

Příspěvek od Tilda » pon zář 26, 2011 20:27:04

nechci z toho udelat streeta jako streeta, stejne tak rexe nechci dat presne do origo stavu. pokud zacnu s opravou, rozhodne to bude mit kaplicku jako rex, ale zbytek uz je ve hvezdach :)
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pon zář 26, 2011 21:19:30

Pavel ZRX píše:
Z. píše:Zadnou paniku nesirim(me), jenom vyjadruji (jeme) svuj nazor.
:supz:
PROSTĚ konstatujeme, paniku si domyslel a nafoukl Kankx. Čili Honzo, jestli si myslíš, že Tildova je ťuklá jako každá druhá "bořená" motka - po tom salto mortale. Tak asi potřebuješ brýle na čtení.
Klidně sem dám mojeho Rexe po havárce pro ilustraci, a měl hnutý zadek a předek slovy "dvaapůl" centimetru. Ať sem dodá Tilda poté taky míry "štaflí"...
Ono je rozdíl bourat, padat, letět a tak... a trubky / deltabox. Co jsem se bavil s maníkem, rám u Rexe jde rovnat, ale když bude v "piheli" krk řízení, tak je to KO. V krku se to rovná veeelmi špatně, a podle předního kola pod motorem to je PANIKA. :mrgreen: :lol: Viz Jak 42 s hokejisty, taky vypadá opravitelně, až na ty lidi vevnitř. :butthead:
A jsme zas u mrdek jako vždy tady! Dobře opravené a na férovku přiznané v CZ neexistují. Inš Alláh! Alláh akbar!
Tildo, (už Tě strašit nebudu - což si myslí "domýšleči), je to jen Tvůj boj. Nejsi první, ani poslední, sem Ti už psát nebudu, jsou na to povolanější. Každý soudruh má jiný vkus, awwwoo ttomm tto jjje! Pápálálá! :wink:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 26, 2011 22:13:21

666S999 píše:Klidně sem dám mojeho Rexe po havárce pro ilustraci, a měl hnutý zadek a předek slovy "dvaapůl" centimetru. Ať sem dodá Tilda poté taky míry "štaflí"...
Ono je rozdíl bourat, padat, letět a tak... a trubky
Pepiku, nezlob :-D ...jestli najdu fotky me ZR7 tak ti je sem nahodim, vypadala mnohem hur jak Tilduv Rex... v novych dilech 120tis. a opravil jsem ji za cca 25tis. Hnuta nebyla prestoze brejle byly uplne krive az za roh... brejle mi nahrali a srovnali tak odborne jako u vetsiny prodavanych motorek, tlumice byly OK tak jsem koupil nejake nove cinske trubky asi za 1500,- budiky byly na sracku, koupil jsem par nefunkcnich a novy obal, vse pekne poskladal a byly naprosto funkcni a vzhledove jak vcera koupene nove, sehnal jsem starsi rafek, opiskoval a nalakoval do spravne barvy (puvodni byl rozlomen na dve pulky), riditka jsem srovnal lesenarskou trubkou, koupil repliky zrcatek za 1700,- co vypadaji k nerozeznani od origo, sehnal jetou zdravou zadni vidlici nebot ta puvodni byla jak nuzky, zbombardovanou nadrz dal odbornikum co ji trochu potahali ze vsech stran a udelali puvodni tvar + lak + koupil nechutne drahe (3000,-) origo napisy pod lak... a par dalsich drobnosti, svetlo, blinkry, prebrousit, prekitovat vika motoru, prepacko... plasty vsechny za par kacek posvarovat a vyjela "NOVA" motorka k nerozeznani od te co jsem koupil jako funglovku v Asku :-) ...jeste rok jsme ji jezdili a pak mi ji vykoupili za velmi slusny peniz primo v Kawasaki... pri vykupu jsem jim sdeloval ze byla bourana, presto ji prodali kupci jako vonavku, nebouranou (zminovany dealer nastesti uz x let neexistuje), pravdou bylo ze byla koupena v CR, byla po prvnim majiteli "ja" a samozrejme se servisni knizkou ...opravena na kolene do origo stavu, zadne stafle. Presto mne vypatral asi po pul roce novy stastny majitel aby se zeptal jestli s tou motorkou nekdy neco nebylo, prestalo mu fungovat denni pocitadlo KM a kdyz se do tech budiku podival mel pocit ze jsou nejak slepovane, takze jsem mu potvrdil ze byla dost na sracky, letela asi 20m vzduchem, preletela radu stromu, pak jsem mu poslal i fotky... divil jsem se ze mu rekli ze nebyla bourana. No nic, ve finale byl stejne spokojenej protoze se mu na ni jezdilo dobre jen to pocitadlo ho stvalo (novy vnitrek 15tis.) takze jezdil bez pocitadla...

...ale to uz je zase jina pohadka :-)

P.S.: ...jeste jsem tam vynechal jednu dulezitou vec, podsedlak byl samozrejme taky uplne jinde, bez nahrati lesenarska trubka a metr spravi vse... po aplikaci podsedlove plasty sedly presne na diry, sedlo slo zacvakavat uplne lehce, vyska od zeme byla jako u jinych ZR7... madla jsem koupit jeta, podrena a prelakoval je ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 26, 2011 22:17:13

to co jsem napsal vsak neni universalni reseni, treba je ta Tildovo opravdu hnuta tak ze bude oprava uplne mimo misu, ale podle fotek mi to proste nepripada...
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon zář 26, 2011 22:18:42

jo a tresnicka na zaver... motorku opravovala Blanka ;-) ...ja mel totiz obe ruce zlomeny :-D
----- (W) -----
young oldtimer

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » úte zář 27, 2011 07:03:55

KankX píše:jo a tresnicka na zaver... motorku opravovala Blanka ;-) ...ja mel totiz obe ruce zlomeny :-D
Blaničko, jseš frajerka :thumbright:
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte zář 27, 2011 09:37:19

souhlasím s Honzou... Já bych do opravy šel bez obav. Že se rex po srovnání rámu cestou rozlomí, tomu předpokládám nevěří ani ti, co to psali :D
Apropos...kolik soudruhů pozná hnutej rám, pokud mu motorka nebude sama zatáčet nebo se s ním nebude přetahovat o řidítka?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » úte zář 27, 2011 10:23:04

Takže si vole nahezkal jebku a eště se tu tim chlubíš :-D
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte zář 27, 2011 10:34:36

volkswagen píše:Takže si vole nahezkal jebku a eště se tu tim chlubíš :-D
nenahezkal... na kolene za par supu jsem z ni udelal zpet funkcni motorku "jako novou" a jeste jsme s ni najeli peknych par tisic KM (dovolena atd.) nez sla z domu. (z domu sla protoze ZR7 malo tahala oproti rexovi ;-) ne proto ze by byla spatna) Rozhodne jsem ji nedelal "na oko" pro prodej, ale pro SEBE !!! :evil:
----- (W) -----
young oldtimer

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pát zář 30, 2011 14:44:55

dnes jsem byl u Vachulacu. sice chce videt motorku, ale podle fotek rekl ze oprava nebude problem. tipuje hnuty krk rizeni, ale ani to neni problem srovnat :) posvaruji vsechny plasty, umi vyrobit nejaky pekny bryle na jakykoliv predni vidle

se srovnanim ramu, lakem, atd. to komplet odhadnul na 30-45 tis, takze uz vymyslim co dalsiho tam necham udelat :)
ZRX1200R
ZRX1000RR

#399#

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát zář 30, 2011 16:31:21

Tilda píše:dnes jsem byl u Vachulacu. sice chce videt motorku, ale podle fotek rekl ze oprava nebude problem. tipuje hnuty krk rizeni, ale ani to neni problem srovnat :) posvaruji vsechny plasty, umi vyrobit nejaky pekny bryle na jakykoliv predni vidle

se srovnanim ramu, lakem, atd. to komplet odhadnul na 30-45 tis, takze uz vymyslim co dalsiho tam necham udelat :)
mel jsi dat na rady, prodat co z rexe zbylo za dvacku a za 75 si mohl mit skorolestenku jen parkrat bouranou a opravovanou, takhle budes mit furt tu starou hujdu a za nekrestanskych 45 :-D
----- (W) -----
young oldtimer

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pát zář 30, 2011 17:15:27

tak ja si to jeste rozmyslim :finga:
ZRX1200R
ZRX1000RR

#399#

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » ned říj 02, 2011 11:01:02

Hele rovnání krku řízení není prdel, to ani Kanx neměl.......... Nech si to pospravovat, ale až Ti to bude při bržení cvakat, bo to už nikdy nikdo nesrovná tak jak to bylo a ložiska v krku řízení budou skřípat, tak to bych radši koipil v německu za 75 rexe třeba s 50 tis km, ale bude rovnej a třeba ještě někdy prodejnej
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » ned říj 02, 2011 11:12:05

Seky,já už opravdu myslím,že chceš bejt věštec prognostik za každou cenu. Nech toho,každý má svůj vlastní mozek!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » ned říj 02, 2011 11:34:14

Nechci bejt věštec jen píšu svůj názor...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Odpovědět