je asi tak akorát z pohledu pořadatele (určitě se zvládne i víc ale pak už to chce asi více zainteresovaných lidí)
Sraz v Jiznich Cechach?
- spit 40
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
já za sebe si myslím že těch akcí může být klidně víc,stejně se nesejdem všichni,to by byla fakt náhoda že by to každýmu sedlo a takových 30-40 lidí
je asi tak akorát z pohledu pořadatele (určitě se zvládne i víc ale pak už to chce asi více zainteresovaných lidí)
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- farmář
- Ghostrider

tak základní vybavení na Landštejně je, čili hospodu tam mají, nějaké pokoje taky. Dnes jsems ní jel do Rakous pro koně, tak jsem o tom dali řeč a zeptá se otce, bo to zařizoval on, kastelán je kamarád.Jeho. Příští týden to tam když tak sjedu nafotit a omrknout, prodala doménu tak nevím, kam se přestěhovaly fotky z výletů....
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
TRADICE
TRADICE JE OK, druhá strana mince je jen "ochota" personálu...nechci po nikom "lámání v pase a plácání po ramenou", ale zapíchnout to v 10 večer...marek bělík píše:ještě k té Skalce,nemůžu hodnotit protože jsem nebyl ani jednou ale byl to vůbec první sraz CKC a v tom souhlasím s VW že tradice by se měly ctít.V tom by měl být smysl jakéhokoli klubu.Druhá věc je obsluha ,jídlo atd. .Takže jsem pro zachování...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu Pisek neni uplny jih, ale je to na Sumavu kousek, no jestli mate nekdo sanci udelat neco jeste bliž k Sumave tak sup sem s tim...
Česky Krumlov a okoli - je to tam moooc pekny
[/quote]
až se vrátí Karel z dovolený, tak te zná bezva kempík na Šumavě, v Aníně
až se vrátí Karel z dovolený, tak te zná bezva kempík na Šumavě, v Aníně
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- karelkavka
- Easy rider

- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
No my bychom se tam taky radi vypravili (za par tejdnu budeme oba konecne motorizovani), takze jsem jednoznacne pro ... S tim terminem letos horsi - asi na pristi rok, ale Skalku bych nevynechaval, spis bych to udelal predposledni vikend v cervnu ... 
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No, termín sice vypadl, ale nevím, jak moc šťastnej...předposlední víkend v červnu nám snad už obsadil sqělý TESÁK! Ten snad taky nebudeme vynechávat nebo nahrazovat, ne?! Myslím, že hned prvním ročníkem se kvalitně zapsal do CKC kalendáře a nebudu doufám sám, kdo se těší na další... 
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Tesák
Tak když to tak sleduju, tak si taky jednu odpověď hodim
Mě je opravdu jedno jestli bude Kawa sraz na Skalce, v jižních čechách nebo na moravě. Hlavně když bude pohoda zábava, smrad benzínu a řev Kawiček (např. Tesák v neděli 01:00 AM
)
Skalka byla v poho a rád bych jel znova i příští sezónu, Tesák rozhodně nevynechám, letos přidám Mlýnky a když bude ještě sraz v jižních čechách, pojedu i tam. Od nás z Vysočiny to je všade daleko, takže JČ jsou jediná akce která by byla pod 100 km
a to bych si rozhodně nenechal ujít.
A příští rok? Buď novou Kawu nebo přidám ještě dovolenou s CKC + všechny srazy co pudou
Žijem jen jednou a někdo ten zbytek ropy projezdit musí. Tak honem ať na Honďáky nic nezbyde

Mě je opravdu jedno jestli bude Kawa sraz na Skalce, v jižních čechách nebo na moravě. Hlavně když bude pohoda zábava, smrad benzínu a řev Kawiček (např. Tesák v neděli 01:00 AM
Skalka byla v poho a rád bych jel znova i příští sezónu, Tesák rozhodně nevynechám, letos přidám Mlýnky a když bude ještě sraz v jižních čechách, pojedu i tam. Od nás z Vysočiny to je všade daleko, takže JČ jsou jediná akce která by byla pod 100 km
A příští rok? Buď novou Kawu nebo přidám ještě dovolenou s CKC + všechny srazy co pudou
Žijem jen jednou a někdo ten zbytek ropy projezdit musí. Tak honem ať na Honďáky nic nezbyde
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D