Příspěvek
od Uncle » pon čer 23, 2008 16:02:22
Myslim, že je super co je napsáno, ale asi nikdo podle toho nezmění svůj styl. Co říct, v obci se krotim, protože víc než strach že se rosekám, mám strach že rosekám někoho jiného (chodce, dítě, atd.) ale pokud jedu v koloně aut, jedu jejich tempem (60 -70) a kontroluju si co je před nima (chodec na přechodu, písek, ...) a pochybuju že by někdo jel 50 a nechal se předjíždět. Bohužel jezděj i magoři, který to prostě solej a je jen otázka času, kdy sestřelí chodce kterej vyjde např. z poza autobusu.
Jezdim ale s vědomím, že za svojí jízdu 50 - 70 vyfásnu pokutu když mě naměří. Na ujíždění nemám mašinu ani chuť a nejspíš ani odvahu. Krom toho u nás vim kde stávaj a jinde jedu stejně obezřetněji (pomaleji).
Co dodat k jízdě mimo obec? Podle kvality silnice, povahy terénu, provozu a chuti. I přesto, že nejezdim 90, ale spíš 100 - 120+ se mám rád a tomu podřizuju to jak pojedu. Paradoxně mě za posledních pár let ohrozily spíš mašiny, kdy si to borec v tričku proletěl kolem mě právě když jsem předjížděl a samozřejmě, že jsem ho nečekal. Jsem kliďas, takže žádný zmatky, ale pěkně mě to nas... když si vezmu že bych se nezmrzačil sám, ale udělalo by to za mě hovado ve 200 nárazem ze zadu.
Souhlasim s názorem, že s těma pakama co se cejtěj jako mistři světa to nic neudělá a ještě se budou vesele honit s policajtama. Já jim rád zastavim a budu si sypat popel na hlavu. Přesto jsem se sebou spokojenej a jak to napsal Neff v jednom článku, na motorku usedám smířenej s velikostí svího pindíka.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D