Tobě takymilda píše:Tak velká omluva Mavericku!!

jo tak ten problem s vymenou jsem take resil... nakonec jsem Blance vysvetlil, ze potrebuji nutne perforovanou a ze tenkrat jsem to nevedelmisak39 píše:Myslím, že u běžný konfekce nebudou zas tak velký rozdíly, akorát Hubík trčí nade všema tím, že Ti to ušijou na tělo, takže bych vzal peníz, ozkoušel a když bude sedět, koupil... aspoň já to tak udělal, lítám v tom 4 roky, semtam se v ní vyválíma komboška furt drží, až mě to sere, bo není moc důvodů k výměně...
z Cordury??? to je nejaka blbost, cordura se pouziva na hadrovy bundy apod. Material je to dobrej, hrozne moc vydrzi, ale na tech mistech ktere popisujes, urcite nebude, tam byvaji spis nejake strece (pruzne)... Cordura je moc pevna a tuha. No nevim, nevidel jsem ale ja mam na obou komboskach v techto mistech strece, aby byla ta kombineza pekne na telo a ne aby ti plandala...Maverick píše:N dneska sem se dozvěděl , že padana i nazran mají prvky (vnitřní strana rukávů,rozkrok,zadní strana lítek) z cordury. Je to dobrý nebo nee.
Ta Suomka , co sem zkoušel perforovaná nebyla![]()
Tak tak, ten materiál na první pohled může Corduru připomínat, ale je elastický - na obou komboškách co mámKankX píše:z Cordury??? to je nejaka blbost, cordura se pouziva na hadrovy bundy apod. Material je to dobrej, hrozne moc vydrzi, ale na tech mistech ktere popisujes, urcite nebude, tam byvaji spis nejake strece (pruzne)... Cordura je moc pevna a tuha. No nevim, nevidel jsem ale ja mam na obou komboskach v techto mistech strece, aby byla ta kombineza pekne na telo a ne aby ti plandala...Maverick píše:N dneska sem se dozvěděl , že padana i nazran mají prvky (vnitřní strana rukávů,rozkrok,zadní strana lítek) z cordury. Je to dobrý nebo nee.
Jo,na těch místech,co píšeš je nějakej pružnej materiál,ale to si myslím mají včechny kůže,ne?Maverick píše:N dneska sem se dozvěděl , že padana i nazran mají prvky (vnitřní strana rukávů,rozkrok,zadní strana lítek) z cordury. Je to dobrý nebo nee.
tak te mohu ujistit ze tim rozkrokem fici a to tak ze hodnemisak39 píše:To by měl bejt nějakej karbon-kevlarovej strečovej hadr, údajně to neprofoukne a nepromokne, ale já to mám na rukávech, a první co prochčije je právě tahle "nepromokavá" hadra a taky to profoukne. Ale, pravda, nezkoušel jsem to zatím nijak impregnovat. Bohužel teď včichni ty streče dávaj v kalhotech do rozkroku, je to sice pohodlnější, ale toho se bojím, aby tudy nefičelo. Hledám už tři měsíce kalhoty bez streče, ale marně...