čoud píše:ZdrahyZX9R píše:Nezlob se se, ale to že má Asko stejný web jako Kawa po celé evropě, že zaplatí novinářům cestu do Kataru a že jsou ochotní vystavovat na výstave Motocykl, kde vystavuje i Yuki pro mě není deviza. To že tě platí za to že ty stránky děláš pro mě taky neznamená že jsi nezaujatý - mě osobně firma která mi platí přijde taky docela fajn.
Týden otevřených dveří je mi na pytel. Když budu mít o motorku zájem, složím zálohu a svezu se na ní vždycky, na to nepotřebuju týden pootevřených dveří (nevím jak ostatní prodejci, ale tady v Praze už vidím jak se vejde víc jak 10 lidí k Honzovi Halbichovi do toho krcálku).
Hlavně když si pujčím 10ku, tak se na ní svezu po Praze - super nápad

Jen jedna poznamka - stranky jsem ASKU delal, ale zaplatili mi trickami pro klub, ne penezy ...

Pokud si pamatuju co jsi říkal, neplatili ti penězi, to je pravda, ale doplňky na motorku (padáky např.) a oblečením a botami - o klubových tričkách slyším poprve. To jen naokraj. Každopádně pro ně externě pracuješ a to podle mě ovlivňuje tvůj úsudek, jinak by jsi tohle snad nemohl napsat

je mi jasný že nadávat na chlebodárce je ti proti srsti, ale to po tobě taky nechci, stačila by troška objektivity..
Já osobně jsem klientem, který v jejich dealerské síti servisuje už nějakou dobu, kupoval jsem od nich řadu dílů a v poslední době jsem od nich koupil novou motorku. Moje otázka stojí co za to dostanu?? odpověď zněla:
Představení motorky pro novináře..
Stánek na výstavě motorek...
Stránky se stejným obsahem jako jinde v evropě (přečtu si je v angličtině, v němčině stejně jako v češtině...
Sleva motorek na útoveň šedých dovozců (no pořád ne taková cena jako v sousedním DE)...

to by ušlo, ale kdyby nechali cenu kde byla, neprodají nic...
Možnost vyzkoušet si nový typ motorky u prodejce (tak jako kdykoli jindy proti záloze, ale nazvěme to třeba... hmm jo už vím, "Týden otevřených dveří")
Zkrátka mě se volba neudělat okruhový Kawasaki den nelíbí a podle reakcí ostatních kromě Čouda to vadí asi každému. Mě osobně by nevadilo, kdyby to udělali nějakou částečně placenou formou (chceš jezdit na okruhu, OK, ale něco zaplať), nebo kdyby to omezili na motocykly prodané jejich dealerskou sítí za posledních X let.. ale prostě to zrušit a dělat mrtvýho brouka