Nene, to je všechno a moc dík za přeposlání. Myslím, že jeden dotazník pro ozbrojené složkyHelča píše:Však já jsem mu posílala ten dotazník pro policajty,co jsi chtěla...nebo to je ještě něco jiného??

Nene, to je všechno a moc dík za přeposlání. Myslím, že jeden dotazník pro ozbrojené složkyHelča píše:Však já jsem mu posílala ten dotazník pro policajty,co jsi chtěla...nebo to je ještě něco jiného??
jo Seky, rad bych........tak snad nekdy, a co vy u me??? Co??!! Vam se sem nejak nechce....! A to tu mam k dispozici i plachetnici!!! Furt musim jezdit ja za vami!!ZRX 1984 píše:Čolásku kdypak se tady ukážeš?MICHALIS TSIOLAS píše:taky, ziji jinde, ale jsem casto v Cechach, takze mam zkusenosti. Pa. M.
P.S. at ti to dobre dopadne, poradne jim to natri!!!
MICHALIS TSIOLAS píše:jo Seky, rad bych........tak snad nekdy, a co vy u me??? Co??!! Vam se sem nejak nechce....! A to tu mam k dispozici i plachetnici!!! Furt musim jezdit ja za vami!!ZRX 1984 píše:Čolásku kdypak se tady ukážeš?MICHALIS TSIOLAS píše:taky, ziji jinde, ale jsem casto v Cechach, takze mam zkusenosti. Pa. M.
P.S. at ti to dobre dopadne, poradne jim to natri!!!![]()
![]()