rozborka

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Re: rozborka

Příspěvek od ZRX 1984 » pát zář 23, 2011 08:45:07

Tilda píše:no kdyz o tom tak premyslim, radsi budu souhlasit s Kankxem :lol:

a nebo to rozprodam a koupim si tohle :supz:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... ion=bottom
Za tyhle prachy jsem koupil svého, nevěš hlavu, bude zima motky půjdou dolů a obhlížej anglii, Zkus to přes Chosého a Phila. nebo v německu pěkný eSko a jak psal Zdrahy. Věř že Zdrahyho názor má něco do sebe. Že se KanX naučil jezdit na křivým rexovi je jeho umění na rovinu všichni víme, že tak jak jezdí on my nikdy jezdit nebudeme a budeme hledat problémy pořád někde jinde než v jezdcovi a aby až to budeš mít v kupě podle tvých představ slušně opravené a zklame Tě to jakoukoliv blbostí budeš si říkat proč já to radši neprodal...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » sob zář 24, 2011 01:20:42

Omlouvám se předem (za kacířská písmenka), můj Rex (i Pavlův), nebyl tak moc chycenej jako Tvůj. Osobně bych ho rozprodal na díly a koupil jiného...vím že je to o penězích, ale náklady a čas na renovaci Tvého, se mi zdají horší a delší, než boj s větrnými mlýny.
Myslím to upřímněji než Stáník Mašinfíra Gross.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » sob zář 24, 2011 08:42:03

Jestli bude mít rovnej,nebo lehce srovnatelnej rám,tak bych to nehrotil.

Tequila taky musel svýho nebouranýho Rexe přerovnávat....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned zář 25, 2011 09:30:11

Ahoj až teď jsem si v klidu prohlédl fotky a kloním se k názoru ... prodat a koupit jinou motorku. Opravíš všechno, ale bude to stát spoustu času a peněz. A stále to bude motorka s rovnaným rámem ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » ned zář 25, 2011 09:59:30

Z. píše:Ahoj až teď jsem si v klidu prohlédl fotky a kloním se k názoru ... prodat a koupit jinou motorku. Opravíš všechno, ale bude to stát spoustu času a peněz. A stále to bude motorka s rovnaným rámem ...
Prodat a koupit je nejrychlejší řešení. Pokud pojišťovna dobře zaplatí a ještě něco zůstane z prodeje zbytků. Je to lepší řešení, než vyrobit další výcestopou slepeninu.
ZRX 1200 R

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned zář 25, 2011 11:36:14

nehodí se něco? http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi ... 1200r.html , nebo už to prodáváš?
ZX-12R naked

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » ned zář 25, 2011 12:09:14

No jelikož sem taky rozprodával Kawu na díly, tak ti řeknu akorát toto: Když nebudeš moc spěchat a šecky dobré díly rozprodáš, tak budeš mět víc, než kdybys ju prodával nebouranou. To mám odzkůšané! Akorát to ide pomáli..........
Dak
CKC -015-

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned zář 25, 2011 13:38:39

ja myslim ze tu sirite zbytecnou paniku.... jak si myslite ze vypadaly vsechny ty vase vonavky co jste si koupili jako "ojete" ??? ...a kolikrat byly znovuposkladane??? 1x 2x 3x ???

...ale jo, nebudu vam brat iluze... veschny byly po starsim panovi co moc nejezdil, jen lestil a kdyz ne po panovi tak po divce vubec nehonene, spadnout mohla maximalne ze stojanku a proto jste ji koupili daleko levneji nez se tento model a rocnik bezne prodava jety treba v SRN a proto je taky vetsina dovezena prave ze zahranici kde samozrejme vyjde ojetina daleko levneji, skoda ze tomu neodpovida mistne zahranicni inzerce a chtej tam za to penez jak za kozu... nemluve o tom ze kdyz se tam najde nejaka za zajimavy peniz, tak ma u toho dotycny dovetek pouze k prodeji mimo SRN :-D ...vse v pohode, neznam v okoli ani jednu motorku ktera by byla byt jen lehce skrabla, takove po nasich silnicich nejezdi, takove poskrabane a borene motorky u nas nejsou, tady jezdi jen same zarucene zanovni kusy, vzdyt jsme narod lesticu a poctivcu... :drinkers: ...a mozna jeste honicu :finga:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned zář 25, 2011 15:00:19

Zadnou paniku nesirim(me), jenom vyjadruji (jeme) svuj nazor.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » ned zář 25, 2011 20:54:45

Tilda hledá řešení, který ho bude nejmíň bolet a bude rychlý. A po pravdě i já se kloním k verzi koupit/prodat jakkoliv může koupit stejnou vraždu, jako bude prodávat. Takhle bude buď vyplácet bambilión za nový díly, nebo shánět jako kokot všechno po bouračkách. Já myslim, že kdyby moh, tak si taky radši koupí novou. Ale..... žejo.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » ned zář 25, 2011 21:25:24

Z. píše:Zadnou paniku nesirim(me), jenom vyjadruji (jeme) svuj nazor.
:supz:
ZRX 1200 R

KING
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od KING » pon zář 26, 2011 11:23:09

KankX píše:ja myslim ze tu sirite zbytecnou paniku.... jak si myslite ze vypadaly vsechny ty vase vonavky co jste si koupili jako "ojete" ??? ...a kolikrat byly znovuposkladane??? 1x 2x 3x ???

...ale jo, nebudu vam brat iluze... veschny byly po starsim panovi co moc nejezdil, jen lestil a kdyz ne po panovi tak po divce vubec nehonene, spadnout mohla maximalne ze stojanku a proto jste ji koupili daleko levneji nez se tento model a rocnik bezne prodava jety treba v SRN a proto je taky vetsina dovezena prave ze zahranici kde samozrejme vyjde ojetina daleko levneji, skoda ze tomu neodpovida mistne zahranicni inzerce a chtej tam za to penez jak za kozu... nemluve o tom ze kdyz se tam najde nejaka za zajimavy peniz, tak ma u toho dotycny dovetek pouze k prodeji mimo SRN :-D ...vse v pohode, neznam v okoli ani jednu motorku ktera by byla byt jen lehce skrabla, takove po nasich silnicich nejezdi, takove poskrabane a borene motorky u nas nejsou, tady jezdi jen same zarucene zanovni kusy, vzdyt jsme narod lesticu a poctivcu... :drinkers: ...a mozna jeste honicu :finga:
Máš pravdu jen ta moje byla od kamaráda co ji koupil novou a já ji vzal dva měsíce po záruce a padená byla taky, ale vše na férofku. Teraz už má oběhanou zeměkouli :rolleyes:
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC

BOB
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOB » pon zář 26, 2011 16:19:02

TO gratuluji. Jsi světlá vyjímka. Pravda je, že jestli to Tilda prodá jako celek, tak to za 2 měsíce bude v inzerátech téměř jako funglovak.

Nedávno jsem na netu narazil na svojí starou ZX-6 a musel jsem se divit. Předemnou jí měl klučina a před ním ještě asi 3. Po mě to jezdil klučina (ten fest prasil), ale prodávané to bylo jeté holkou... Někde mám fotku jak jsem na ní měl 50 000 a světe div se mašina měla najeto jen 43 000. No nebudu říka, že tam bylo napsáno po 2 majiteli a podobné stačky. Přiznal lehký pád, ale jen co já vím, tak zas tak lehký nebyl.

Takže tak to u nás v republice chodí. K voněnce po kámošovi co jí měl od novoty gratuluju, ale takových je tu fakt málo. :(
ZX-9R 2002
CKC #41 :)

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pon zář 26, 2011 16:59:49

tyjo na vikend odletim pryc a takova hadka tady :)

dekuju za nazory vsem, i kdyz porad se mi nejvic libi nazor KankXe :lol:

jeste se poradim s Vachulacema, mam moznost sehnat USD predni vidle ze ZX7 v udajne dobrem stavu a oni by k tomu umeli dodelat zbytek aby to jezdilo a navic i pekne vypadalo :) takze se za nima tenhle tyden stavim abysme se pobavili i tom kolik by to vsechno stalo. pak se rozhodnu jestli opravit nebo prodat
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon zář 26, 2011 17:12:01

:) nechtěl jsem to tady až zase tak rozvířit, kdyžtak to krátce shrnu - jestli z toho chceš postavit streeta tak asi no problém. Jestli z toho budeš stavět REXe (origo budíky, origo lešení, kapličku, kola, podsedlovku...) tak to bude dražší než koupit něco co už někdo postavil, byť třeba ze zbořeniny za tebe :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Odpovědět