to nemusis odhadovat... setrit se musi vsudeZ. píše:Stárnutí je přirozené, vliv módy byl, je a bude, design se vyvíjí. Každého vzrušuje něco jiného, u mě to rozhodně není tenhle přístrojový panel.Zdrahy píše: Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()
Stárnutí neznamená, že novým věcem nerozumím ...... na základě racionální úvahy zcela jistě zprávně odhadnu důvody proč má KHI na Ztku plně digitální moderní design panelu.
je to fakt hezká motorka
Kawa 2010
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Zrovna dneska mě jedny zaujaly a možná si napíšu ježíškovi když už to teda musíš vědět http://www.hodinky.cz/diesel-dz-7080.htmlKankX píše:ty si bez taky koupit digitalni RolexkyZdrahy píše:Desina pořád stejně ošklivá, ale Versys docela prokouklMoje největší výtka patřila přednímu světlu, no a kuci šikmovoký mě vyslyšeli
![]()
Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()
Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasikyklasičtější budíky nenajdete..
Mě osobně se ten digitál docela líbí![]()
...kurna proc vsichni nenosite digitalni hodinky, kdyz je ten digital tak uzasnej????? ...proc mate hodinky s rucickama?????
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
Kurňa tuhle parádu si dám na Rexe. Ať je modern in.Zdrahy píše: Zrovna dneska mě jedny zaujaly a možná si napíšu ježíškovi když už to teda musíš vědět http://www.hodinky.cz/diesel-dz-7080.html
Zko je na mě moc Enterprisse, ale napínáky má hezký. To jo.
Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
letim ven...za 400 kila ti je dovezu kamoZdrahy píše:Zrovna dneska mě jedny zaujaly a možná si napíšu ježíškovi když už to teda musíš vědět http://www.hodinky.cz/diesel-dz-7080.htmlKankX píše:ty si bez taky koupit digitalni RolexkyZdrahy píše:Desina pořád stejně ošklivá, ale Versys docela prokouklMoje největší výtka patřila přednímu světlu, no a kuci šikmovoký mě vyslyšeli
![]()
Ten digitál k tomu Zku sedí, ale chápu vás. Někde jsem četl, že v určitém věku člověk přestane rozumět moderní hudbě, přestane ho oslovovat móda a přestanou ho vzrušovat nové designy.. říká se tomu stárnutí![]()
Někde jsem viděl na prodej nádherné CB750 - to je klasika pro klasikyklasičtější budíky nenajdete..
Mě osobně se ten digitál docela líbí![]()
...kurna proc vsichni nenosite digitalni hodinky, kdyz je ten digital tak uzasnej????? ...proc mate hodinky s rucickama?????
aj sobe...me se taky moc libi...ty maj svih
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jo když je, nebo podobné potkáš za hezkou cenu, tak bych moooc rádMARTY píše:letim ven...za 400 kila ti je dovezu kamoZdrahy píše:Zrovna dneska mě jedny zaujaly a možná si napíšu ježíškovi když už to teda musíš vědět http://www.hodinky.cz/diesel-dz-7080.htmlKankX píše: ty si bez taky koupit digitalni Rolexky![]()
...kurna proc vsichni nenosite digitalni hodinky, kdyz je ten digital tak uzasnej????? ...proc mate hodinky s rucickama?????![]()
![]()
![]()
aj sobe...me se taky moc libi...ty maj svih![]()
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
- ivanversys
- Easy slider

Kdo by taky kupoval hnusnej kus plastu navíc........Proto ani toho zeda nevyráběj s eSkové verzimilda píše:Vikki46 píše:...me zas opet schazi v nabidce velkej Zed v kapote....i kdyz se asi malokomu libi moj Zedik v Sku...ale u me to byla laska na prvni(druhy) pohled....
To víš,nás eskařů je tu jen pár.....Jsme na vymření....![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909