Han Solo "forum" ;-) (Kecy... přesun odevšud..)
ani mi nemluv,od rána od 6,00 jsem se snažiol napojit na web a ani ťuk.Tak jsem si myslel taky,že nás odpojil,nás chudáčky důchodce-CKCD.Pak to naskočilo asi ve 2,to bylo radosti
,to zase máme kde s Pepanem a Hanem kde plkat.Ovšem i ostatní členové CKCD,,,,,,a to se vyplatí.

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
tady u Nymburka je sice polojasno,ale fučí docela studeně,a zítra má být ještě větší zima.Já ani nikam na motce nejezdím,šetřím každou korunu na Tesák.A navíc jsem musel ve čtvrtek zaplatit 8849,- Kč za císaře a sterilizaci bulteriérky,zase problém s porodem a navíc je jí už 6 let,tak už dost.Má druhé štěňata a vždy problém,z 5 malošků jen 3 živí-napos.... .Takže žádné ježdění-šetřit,šetřit a ještě raz šetřit 
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
taky je vás doma 5 jako u nás?To se to pak šetří.A to víte,že kdo šetří,má za 3,kdo krade,má za 6 a kdo krade nešetřené má za 9?
.Povezu na Tesák synátora - 15 let no a tahle osoba doma jí jako polský zájezd,to se to šetří,ale co sem si udělal,to mám.Tomáš Zato - televize Nova. 
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Doma je nás čtyři z tanku a pes, resp. holka u nás asi dva měsíce nebydlí, jelikož je s přítelem, no a kluk ten taky sežere jako polský zájezd. No a zlatý retriever, to je kapitola sama. Já pojedu se ženou, teda, pokud se něco nezmění, má práce až nad hlavu.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Já si pamatuju Venclovského, jak kanál poprvé nepřeplaval a reportérovi jen asi 2X a POUZE opakoval: " Medůzy pálijó, svině jedny!" - což byla pak hláška roku...Ladis píše:Tak tuhle hlášku si já pamatuju už jen od Bohumila Stejskala z Dědictví, kdy objímá Irénku ve svým bazénu a volá... "JÁ SU TAK ŠŤASTNÉÉÉ".Mesr píše:...já su tak šťastné...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
čoveče,já si pamatuju obě plavby,ale tohle mi nějak uteklo,to sem fakt neslyšel,a viděl jsem ho na vlastní bulvy jen jednou,v tom Přerově na bazéně666S999 píše:Já si pamatuju Venclovského, jak kanál poprvé nepřeplaval a reportérovi jen asi 2X a POUZE opakoval: " Medůzy pálijó, svině jedny!" - což byla pak hláška roku...Ladis píše:Tak tuhle hlášku si já pamatuju už jen od Bohumila Stejskala z Dědictví, kdy objímá Irénku ve svým bazénu a volá... "JÁ SU TAK ŠŤASTNÉÉÉ".Mesr píše:...já su tak šťastné...
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
No a ještě říkal - zimmmmmma,zimmmmmma a - pil asi čaj na lodi.Jinka díky konečně pořádný forum já jsem nad tím přemýšlel ,ale nechtěl jsme že se separuju s kecama. Taky jsem myslel,že jsem dostal červenou a připadal jsem si jako v Číně na náměstí před 2O ti lety tak sorry.A co krásně se to rozbíhá a já tady skoro 2 dny nebyl díkes

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
pepo vem Ivču , Andik se na ní těší oni to hlky proberou a properou a rozeberouPepa píše:Doma je nás čtyři z tanku a pes, resp. holka u nás asi dva měsíce nebydlí, jelikož je s přítelem, no a kluk ten taky sežere jako polský zájezd. No a zlatý retriever, to je kapitola sama. Já pojedu se ženou, teda, pokud se něco nezmění, má práce až nad hlavu.
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502