Já si pamatuju Venclovského, jak kanál poprvé nepřeplaval a reportérovi jen asi 2X a POUZE opakoval: " Medůzy pálijó, svině jedny!" - což byla pak hláška roku...Ladis píše:Tak tuhle hlášku si já pamatuju už jen od Bohumila Stejskala z Dědictví, kdy objímá Irénku ve svým bazénu a volá... "JÁ SU TAK ŠŤASTNÉÉÉ".Mesr píše:...já su tak šťastné...
čoveče,já si pamatuju obě plavby,ale tohle mi nějak uteklo,to sem fakt neslyšel,a viděl jsem ho na vlastní bulvy jen jednou,v tom Přerově na bazéně666S999 píše:Já si pamatuju Venclovského, jak kanál poprvé nepřeplaval a reportérovi jen asi 2X a POUZE opakoval: " Medůzy pálijó, svině jedny!" - což byla pak hláška roku...Ladis píše:Tak tuhle hlášku si já pamatuju už jen od Bohumila Stejskala z Dědictví, kdy objímá Irénku ve svým bazénu a volá... "JÁ SU TAK ŠŤASTNÉÉÉ".Mesr píše:...já su tak šťastné...
pepo vem Ivču , Andik se na ní těší oni to hlky proberou a properou a rozeberouPepa píše:Doma je nás čtyři z tanku a pes, resp. holka u nás asi dva měsíce nebydlí, jelikož je s přítelem, no a kluk ten taky sežere jako polský zájezd. No a zlatý retriever, to je kapitola sama. Já pojedu se ženou, teda, pokud se něco nezmění, má práce až nad hlavu.