OMG aj bet techto sracek uz mam zpet 110 a schody jeste vylezu

Má pravdu předsedaMMKS píše:18? V tvých letech jsem taky vypadal jak hajzloví pavouk i když jsem chodil do posky 4 roky. Máš sílu? tak to neřeš, s těma sacharidama opatrně, i když v tvých letech (kur*a kolik mi je že takto mluvím, no jo, hold už dost) to není problém pak zase schodit. Hele fakt to nastuduj a budeš se divit že vlastně nic nevíš, na kamoše nedej, obzvlášť pokud mají sami vědomosti "Tonda cvičí už dlouho a říkal toto".
I dkž si spoustu lidí myslí, že je to jen mávání železem sám dobře víš, že tak jednoduché to není a jak cvičení (serie, počet opakování, cviky, změny atd.) je samo osobě věda, tak strava je ještě větší.
Já řešil opačný problém a byl jsem fakt překvapený co se za tu spoustu let dozvídám nového. Zjistíš taky, že když toho tolik zjistíš, chceš to zkusit a aspoń nějakou dobu budeš nabuzený k dalšímu cvičení.
A druhá věc, silá neznamená velké svaly, to je přece trošku jiné cvičení, znamínko = tam neplatí. Další věc je že píšeš že dost sportuješ jinak, tak se nediv, že ti pak neleze váha nahoru. Ti kdo jedou na objemy jí, spí, cvičí spí a jí.