je tu nekdo zverolekar ?

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř úno 18, 2009 22:11:56

:shock: :shock: :shock: uz jsem asi stary..kua o techle srackach na kdovico se nesmi prede mnou ani myslet..natoz mluvit...
OMG aj bet techto sracek uz mam zpet 110 a schody jeste vylezu :D :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » stř úno 18, 2009 22:16:04

18? V tvých letech jsem taky vypadal jak hajzloví pavouk i když jsem chodil do posky 4 roky. Máš sílu? tak to neřeš, s těma sacharidama opatrně, i když v tvých letech (kur*a kolik mi je že takto mluvím, no jo, hold už dost :( ) to není problém pak zase schodit. Hele fakt to nastuduj a budeš se divit že vlastně nic nevíš, na kamoše nedej, obzvlášť pokud mají sami vědomosti "Tonda cvičí už dlouho a říkal toto".
I dkž si spoustu lidí myslí, že je to jen mávání železem sám dobře víš, že tak jednoduché to není a jak cvičení (serie, počet opakování, cviky, změny atd.) je samo osobě věda, tak strava je ještě větší.
Já řešil opačný problém a byl jsem fakt překvapený co se za tu spoustu let dozvídám nového. Zjistíš taky, že když toho tolik zjistíš, chceš to zkusit a aspoń nějakou dobu budeš nabuzený k dalšímu cvičení.
A druhá věc, silá neznamená velké svaly, to je přece trošku jiné cvičení, znamínko = tam neplatí. Další věc je že píšeš že dost sportuješ jinak, tak se nediv, že ti pak neleze váha nahoru. Ti kdo jedou na objemy jí, spí, cvičí spí a jí.
ZX-12R naked

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » stř úno 18, 2009 22:38:30

MMKS píše:18? V tvých letech jsem taky vypadal jak hajzloví pavouk i když jsem chodil do posky 4 roky. Máš sílu? tak to neřeš, s těma sacharidama opatrně, i když v tvých letech (kur*a kolik mi je že takto mluvím, no jo, hold už dost :( ) to není problém pak zase schodit. Hele fakt to nastuduj a budeš se divit že vlastně nic nevíš, na kamoše nedej, obzvlášť pokud mají sami vědomosti "Tonda cvičí už dlouho a říkal toto".
I dkž si spoustu lidí myslí, že je to jen mávání železem sám dobře víš, že tak jednoduché to není a jak cvičení (serie, počet opakování, cviky, změny atd.) je samo osobě věda, tak strava je ještě větší.
Já řešil opačný problém a byl jsem fakt překvapený co se za tu spoustu let dozvídám nového. Zjistíš taky, že když toho tolik zjistíš, chceš to zkusit a aspoń nějakou dobu budeš nabuzený k dalšímu cvičení.
A druhá věc, silá neznamená velké svaly, to je přece trošku jiné cvičení, znamínko = tam neplatí. Další věc je že píšeš že dost sportuješ jinak, tak se nediv, že ti pak neleze váha nahoru. Ti kdo jedou na objemy jí, spí, cvičí spí a jí.
Má pravdu předseda :P
Já sám nemám tolik zkušeností, ale můj kluk má 197 cm a kolem 91 kg. Chodí do posilky, ale nemá moc času ve školním roce. Na prázdniny začne makat a dává kreatin a bílkoviny. Váha jde nahoru, po ukončení kreatinu jde trochu dolů, protože kreatin drží vodu, která se později vstřebá. Taky hraje basket a tenis a to nejsou zrovna málo pohybový sporty. Nejlepší by bylo ležet přivázanej k posteli ani se nehnout a jen jist několikrát denně a co je důležitý tak na noc tvarohy, protože v noci nejvíc spálíš a tvarohy jsou relativně levné na obsah bílkovin.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » stř úno 18, 2009 22:40:46

hehe pamatuju na Vic Richardse (mám někde fotku jak si s ním v Boby podávám ruku - měl jsem 105kilo a vypadal jsem proti němu jako Elvis) :lol:
Tenkrát se v noci probudil a v hotelové kuchyni mu museli dělat v jednu v noci mísu rýže a dvě kuřata... o ničem jiném to není. Svaly rostou při odpočinku a potřebují k tomu jen dvě věci - stimul ze cvičení a energii z jídla a spánku...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř úno 18, 2009 22:51:09

...75% energie sežrat někdy do 13.00, pokud se strava doplňuje vitamíny jejich vstřebávání je nejlepší ráno až dopoledne, selen rozložit na hodně malých dávek, nezapomenout že ADE jsou rozpustné v tucích, takže tuky jsou nutné při přípravě jídla,ale v malémmnožství a ty správně zvolené atd... je v těch PDF vše, zdravě jíst neznamená nějakou dietu ani extrémní omezování.Je tam aj výpočet bazální energie(klidová, nutná k základním životním funkcím), koeficient na výdej energie podle práce, a metabolická, vypočítáš si svojí denní dávku energie, a to na poměr bílkovin a sacharidů, čímž dostaneš základ pro tvorbu jídelníčku. Je tam dobře vysvětlenej význam masa, zastoupení různých věcí....nejde to takhle v kostce popsat. Dobrý je to i pro ty co chtějí zhubnout, ale neztratit svaly. Já si to zapsal, potože potřebuji redukovat váhu, aby mne unesl nějaký větší ČT, aniž bych mu zkurvil záda. A jako jo, funguje to. Akorát jelikož fyzicky dřu tak nabírám zase svaly a jsem s tou váhou vedle jak ta jedle...ale říkám si, už jím hodně zdravě, teď to ještě přiškrtím....no mě fakt chutná!!!! 8) .... já hubnu na jaře. Věřím tomu, že i letos to tak bude!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř úno 18, 2009 22:52:48

jj Zdrahy zná, kolega dělal kulturistiku vážně a jeho strava v době nabírání byla jako když chceš zakrmit mladého bernardýna :lol: :lol: :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Roman - ZX12
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Roman - ZX12 » stř úno 18, 2009 23:08:29

cece neblazni...cvicit jo, ale s tou stravou je to trosku slozitejsi....mam nekde napsanou kombinaci obeda ktery ti veme na traveni tolik ze ti skoro nic nezustane...celkem prca...
a vse chce cas...v plavani kdyz jsem zacinal jsem byl prvnich par mesicu dost mimo...a za 1/2 roku jsem az zacal zjistovat ze to stalo za tu drinu...
ale dost zalezi ceho chces dosahnout...bez cile je to vzdy chaos...

lidi chteji proste vypadat vzdy jinak nez vypadaji :?: :?
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » stř úno 18, 2009 23:15:14

Taky jsem chodil cvičit, naposled asi tak před 25 lety...pak jsem zjistil, že co nehodím za plot, tomu uteču, a co neukecám, neošukám :D :D :D A to mi funguje doteď :!: :D :D :D Takže je potřeba pořádně zhodnotit pohnutky a cíle :wink: Koňským žrádlem bych to určo neřešil :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Kosta
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Kosta » čtv úno 19, 2009 08:03:28

tak ono kluci neco o tom vi,to cvicime oddilove,tudiz z 10 cvicencu de aspon 7 na zavody.
Trenera mame taky celkem v poho(sypač nejvetši ,ale vi toho hodne,bo nic jineho v zivote nedelal).
Jo mel sem cil nevipadat jako papir,vedel sem ze nebudu asi nidky korbič,
Chci zacit na vyšce dělat nejaky bojovy sport,jestli valetudo nebo box či mma je mi jedno...a k tomu potrebuju nejaky poradny zaklad.
Tedka chodim cs od casu zaboxovat s kamosem k nam do suche na vlakach :D lae to je malo
636 black mamba 05

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » čtv úno 19, 2009 08:14:46

Kulturistika a bojový sporty to dohromady moc nejde :-)
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv úno 19, 2009 09:14:54

ne moc - vubec... zkoušel jsme boxovat, ale nemělo to moc cenu, protože jsem se nemohl hýbat... člověk je buď opice a má svaly, nebo chodí bouchat a na to bejt opice nepotřebuje.
Hele Kosto, až budeš větší a budeš vědět co vlastně chceš, tak se začni ptát... třeba až budeš na tý vejšce :? to je zase debata jak s posranym tanec..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv úno 19, 2009 09:26:18

box a kulturista???? ...to je prca, to znam, pravidelne chodim fotit thaibox... a je hrozna legrace jak vzdycky ten malinkej thaiec rozbije toho ceskeho "obra" :lol:

...jinak jsem si to tady vsechno precetl a podle toho co jsem se dozvedel, bych mel byt uzasna korba. ...ja jen jim a spim, obcas vyklepnu klavesnici, takze stimulace svalu by taky nemela chybet... je to divny ale roste mi bricho, asi delam nekde nejakou chybu :lol: :lol: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv úno 19, 2009 09:28:33

nesmíš se tak často ohýbat u ledničky... moc cvičíš břišní svaly :lol:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » čtv úno 19, 2009 09:39:22

Iron man. To se me libi. Ze bych si dal pred nick Iron man Elvis.? :-D

Taky chodim ted do fitka. Ale u me fakt pribrani hmoty nehrozi. Ja muzu zrat od rana do vecera a stejne nenaberu. Ale nedelam to kvuli tomu. Se svoji rachotickou postavou uz sem se nejak smiril. Delam to spis pro svuj dobrej pocit z pohybu, rehabilitovat nozku, a taky proto, ze chci mit na ten okruh taky nejakou silu a kondicku, ktera je potreba. Loni jsem zacal obcasnyma navstevama a popravde, kdyz si clovek zacvici, tak to pak na tom okruhu jde mnohem snaz (co se fyzicky tyka). Jak se rika: Tezko na cvicisti, lehko na bojisti :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » čtv úno 19, 2009 09:42:12

Jo Elvisi, to s tím okruhem dává smysl. Okruhové ježdění je na fyzičku doopravdy záhul - já jsem třeba vůbec nečekal, jak mě budou bolet nohy.. No a na lítání na motorce je každý kilo navíc spíš na obtíž.
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Odpovědět