Splnit si sen?
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Ještě k té půjče, pořádně si to rozmysli a spočítej. Já když jsem to řešil, tak jsem z toho byl na mrtvicu. Parťákovi půjčila jakási neznámá banka v pohodě, protože je sám, mě ne protože manželka byla ve zkušební době. Vlastní bankovní dům mi dával naprosto mizerné podmínky a na dotaz co dostanu jako dlouhodobý klient, kterému na účet chodí pravidelně 2 výplaty mě bylo řečeno, že nemusím dokládad příjem, no to byl bonus jak prase. Taky nedát na první doporučení, ale sám si vše spočítat a ptát se vícekrát na různých místech (v bance, na hotline atd.) Nabízeli mě půjčku bez poplatků, abych nakonec zjistil, že standartní půjčka se vyplatí v konečném součtu víc.
Je to vážně na mrtvicu, když ti tam měsíčně chodí nezanedbatelná částka a na konci roku zjistíš, že si zaplatil -50Kč.
Nevím, jakou máš práci, příjem atd. Pokud si sám a bydlíš doma tak proč ne, jen půjčky na elektroniku, auto-moto (nebo dokonce dovolenou) patří prý mezi nejhorší, protože hodnota věci prostě než to splatí spadne o hodně níž.
Je to vážně na mrtvicu, když ti tam měsíčně chodí nezanedbatelná částka a na konci roku zjistíš, že si zaplatil -50Kč.
Nevím, jakou máš práci, příjem atd. Pokud si sám a bydlíš doma tak proč ne, jen půjčky na elektroniku, auto-moto (nebo dokonce dovolenou) patří prý mezi nejhorší, protože hodnota věci prostě než to splatí spadne o hodně níž.
ZX-12R naked