unikající benál

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
sek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od sek » ned kvě 25, 2008 21:40:06

Fajn. Díky za vysvětlení.Když jsem je měl venku, profouknul jsem každou násosku benzínu, pumpičkou. Ted jsem to strčil na moto(mimochodem, jde to o hodně snáze než demontáž).Co je porod, tak nastrkat ty pružiny na 2 prostřední karb., ale i to se podařilo.Zítra napojím benál a otevřu PRI.Olej stejně ještě nemám,tak hned uvidím jestli se to podařilo vyfouknout.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.

sek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od sek » ned čer 15, 2008 19:38:12

Tak oprava se podařila a nepodařila.Konečně jsem naškudlil na olej. Motorka chytla na první otočení startéru( to je pozitivum) negativum je v tom, že z výfuku se vyvalil mrak bílého kouře, který byl doplněn smradem spáleného oleje. Toho jsem se zalekl a moto zdechnul. Včera večer jsem to zkusil znova a ten dým nebyl už tak strašný. Z toho jsem usoudil, že jak byl zaplavený vlastně výfuk tím benálem s olejem, tak ben. se odpařil a olej se zkrátka musí vypálit. Na dneska jsme byli s tomsonem domluveni, že to trochu projedem.Neprojeli.Furt mi to zdechalo a když už jel tak z bídou na 3 válce.Taky nedržel ani po zahřátí vonoběh, ale tomu jsem pomohl tím štelováním.Když byly svíčky venku tak jsem je očistil a osušil .Myslíte si ,že ta benzínovoolejová lázen, kterou dostaly je mohla nějak skrytě poškodit?Protože na pohled vypadaly celkem zdravě.To je jedinné co mě tedkon napadá.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » ned čer 15, 2008 22:04:33

to mohly, odejdou i ulejváním natož lázní :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Odpovědět