vysokooktanový benzín
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Je to hlavně o kompresním poměru motoru. Při kompresním poměru 10:1 pojede dobře BA 95, při kompresi přes 11:1 bude potřeba BA 98. Něco se dá upravit změnou předstihu a bohatosti směsi, ale při použití benzínu s větším oktanovým číslem, směs většinou hoří až ve výfuku. Vyčistění motoru asi nehrozí, pouze vyšší tepelné namáhání a změna barvy svodů.
ZRX 1200 R
- Roman - ZX12
- Easy slider

pro ZX 12
takze kolem dokola do ZX12 je 95 v pohode, a vse jine je spise placebo,
jeslti jsem to dobre pochopil
jeslti jsem to dobre pochopil
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
No, REX 1100 má oktanový nárok na "speciál 91" takže dostával N95, a max do půlky bonbón 98, aby se vyčístily saze...
a je to podle mne placebo, (nekamenuji Tě, Mave...) co ušetříš na benálu, vraž do vzd,filtru a bude...
(taky jsem to posral, vím..., na 1100 jsem se na filtr vy+ral a spotřeba byla znát a jelo by to s novým rozhodně líp...Ať mne Marťyn nekamenuje.)
a je to podle mne placebo, (nekamenuji Tě, Mave...) co ušetříš na benálu, vraž do vzd,filtru a bude...
(taky jsem to posral, vím..., na 1100 jsem se na filtr vy+ral a spotřeba byla znát a jelo by to s novým rozhodně líp...Ať mne Marťyn nekamenuje.)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
kdyz mas maloobjemovy stroj musis mu trosku doprat aby ti to jeloMaverick píše:Ať si kdo chce co chce říká , tak prostě poznám V-power i v-power racing. Dokonce sem minulý tejden natankoval 10oktanovou vervu u benziny a ta se mi zdá nejlepší - motor má tišší chod a celkově je to znát. A teď mě ukamenujte
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Filtr mám KN - takže ten je v poho - to byla 1 investice.666S999 píše:No, REX 1100 má oktanový nárok na "speciál 91" takže dostával N95, a max do půlky bonbón 98, aby se vyčístily saze...
A jinak je to určitě pravda , že na silnějším stroji to tak nepoznáš jako na 6tce - budeme muset asi přesedlat