Jojo, nic není nezničitelný...farmář píše:slyšel jsem neověřenou zvěst, že už jim ubývají i ty passaty
POLICIE na motorkách
To musi zajet... Chvili to trva, nez se ty zuby ojedou...farmář píše:předevčírem? jsem v JH viděl motohlídku...dostali to šestikilo.Podle daleko se nesoucích ran z převodovky při jeho řazení hádám, že budou brzy také jen stát kolem a rozhazovat rukama.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
POZOR, "přitvrdili"! :-)
Tak u nás na Blanensku dostala Policie novou hračku...žeby speciál do městskýho provozu, popř. pro boj ve vysoké trávě?!
http://auto.idnes.cz/prvni-policejni-mi ... otorky_fdv
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
tohle v diskuzi me dostalo
:
Policisti by mohli minibike pouzivat pro pronasledovani chodcu, majak se nevejde na motockyl, proto si ho policista pripevni na helmu. Myslim ze to konecne vystihne to co si vetsina cesky verejnosti mysli o cesky policii, kdyz nima pojede medved kodiak na skladacim kole, a slon na obri micude tak ten ansambl bude dokonalej
ale minibike peknej, takovej si taky jednou poridim
Policisti by mohli minibike pouzivat pro pronasledovani chodcu, majak se nevejde na motockyl, proto si ho policista pripevni na helmu. Myslim ze to konecne vystihne to co si vetsina cesky verejnosti mysli o cesky policii, kdyz nima pojede medved kodiak na skladacim kole, a slon na obri micude tak ten ansambl bude dokonalej
ale minibike peknej, takovej si taky jednou poridim
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

mestska policie ma novou hracku http://www.mppraha.cz/o-mestske-policii ... aedier.htm
aspon vidite na co jdou vase dane, me jen uklidnuje ze je zatim neplatim
aspon vidite na co jdou vase dane, me jen uklidnuje ze je zatim neplatim
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#