Jsme jedno velké oko!!!

dočkej času jako Pat klasu-však on to Ladis dá co nejdřív*Pat* píše:kua tak dá sem někdo nějaké fotky ???? já čekám !!![]()
Taků motorečku já chcu taky,ZRX 1984 píše:Seky hlásí pohodový příjezd domů. Děkuji mnohokrát za parádní srazík, já jsem si to užil na maximum. Organizátoři smekám před vámi
.......černý kerker má od Edieho Lawsona.......
Aho F-šichni a Marku díky za krásnou sobotu. Vyjížďka super včetně organizace. Já odjížděl domů v sobotu po čtvrt na šest a na pumpě v Moravské T. jsem lezl do nepromoku. Celou cestu ceďák. V Přerově jsem tankoval na Agip a na poslední chvíli jsem zahlédl modrýho Rexe. Jel předpisově.spit 40 píše:No,zase to nepřehánějte s tou chválou ,někdo musí domluvit ubytování a jídlo někde venku,......uznání patří Liborovi s Leou,Helči,mamce s její kámoškou Majkou za koláče ,ségře za zákusky ,Liborovi F. že nám zajistí pivo se vším co je potřeba,to jsou ti dělníci tohoto srazu bez nichž by to nešlo !!! A taky velký dík všem sponzorům za ceny !
![]()
Je fajn že se vám to líbilo a že jste dorazili v takovém počtu,i spousta nových tváří byla k vidění a někteří byli trochu vykulení...jj,už je to minulost
ale bylo skvělé s vámi posedět ,pokecat třeba do rána
hoďku zdřímnout a pokračovat ,je na co vzpomínat a moc rád se s vámi zase někdy uvidím .Díky .....